GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Šov zapustila v solzah, danes srečna v objemu tujca?

17. 5. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
kaja in renato

foto: POP TV

Kaja Rojnik se je v šovu Ljubezen po domače potegovala za srce Renata Lužarja. Sreča ji ob njem ni bila naklonjena, jo je pa našla po koncu snemanja resničnostne oddaje.

Kajo Rojnik iz Prebolda smo lahko spoznali v šovu Ljubezen po domače. Simpatična 30-letnica se sicer ni trudila, da bi pritegnila veliko pozornosti, se je pa gledalcem prikupila s svojo prijetno naravo. Njena osebnost je bila všeč tudi Renatu, ki pa jo je na njeno presenečenje kljub temu poslal domov. ''Potihem sem pričakovala in upala, da izbere mene. Na zmenku je bilo res super in ostali bodo lepi spomini, življenje pa gre naprej.''

Slovo je bilo zelo čustveno. Povezala se je tudi z Renatovo mamo. foto: POP TV

Ko je zapuščala posestvo, so Kaji v oči privrele solze. Se je v času snemanja šova v Renata zaljubila? ''Jokala sem, ker sem se imela res lepo. Obožujem naravo, okolico, in na kmetiji sem doživela res nepozabne trenutke. Priznam, res mi je bilo hudo, ampak Renato je dosti mlajši od mene in sem nanj bolj gledala kot na prijatelja, ne pa moškega mojih sanj,'' je za 24 ur priznala Kaja in dodala, da je z Renatom še vedno v stikih ter da bo zelo vesela, če bo našel svoje sanjsko dekle.

Renato je Kajo poslal domov. Za njegovo srce se tako potegujeta še Doroteja in Tamara. foto: POP TV

Od snemanja šova, ki ga letošnjo pomlad spremljamo na Pop tv, bo kmalu minilo eno leto. Je morda v tem času Kaja že našla srečo v objemu svojega sanjskega moškega? Na to vprašanje je 30-letnica odgovorila zelo pomenljivo. ''Moja sreča je v tujini, preostalo pa lahko ugibate sami,'' pravi Kaja, ki življenja po šovu v času predvajanja oddaje ne sme komentirati.

"Živi za danes in ne za jutri," je vodilo 30-letne Kaje iz Prebolda. foto: POP TV

London.malo tu malo tam

A post shared by Kajcy Rojnik (@modelkajcy) on

prejšnji članek
Po šovu so ljudje spremenili odnos do Vanese
Svet slavnih
Po šovu so ljudje spremenili odnos do Vanese
naslednji članek
Kaj dela Tina Maze?
Svet slavnih
Kaj dela Tina Maze?