nusa_derenda Odkrito.si

Nuša Derenda s strtim srcem

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 22. avgusta

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Kolinda Grabar-Kitarović Svet24.si

Klara na rojstni dan povabila hrvaško ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Giorgos Parasiris; Savina Atai Njena.si

Savina Atai se je poročila

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na poroki
| K.M.

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na poroki

Ob vzklikih množice obiskovalcev sta se Meghan in Harry prvič poljubila kot zakonski par., Reuters

Vsi so mislili, da je solze potočil ob pogledu na nevesto, a je resnica nekoliko drugačna.

Ob sobotni poroki princa Harryja in nekdanje igralke Meghan Markle so se predvsem številne predstavnice nežnejšega spola popolnoma raznežile, ko je ob začetku uradnega dela poroke Harry potočil nekaj solza. Le-te je vidno brisal iz svojega obraza ob prihodu neveste v kapelo. Številni so seveda verjeli, da je do tega prišlo zaradi čustev, ki jih je v njemu vzbudil pogled na Meghan. A je resnica drugačna in morebiti še bolj čustvena. 

Meghan in Harry s poljubom kršila tradicijo.

Ob Meghaninem mimohodu in prihodu v kapelo je v ozadju namreč donela pesem oziroma himna Guide Me, O Thy Great Redeemer, ki jo v originalu izvaja Charlotte Church. Ravno ta pesem pa je bila razlog za vsa ta čustva. Zakaj? Gre za najljubšo 'himno' princese Diane, ki so jo predvajali tudi na njenem pogrebu leta 1997. Pojejo pa jo tudi ob vsakem večjem spominu na preminulo princeso. Himna je bila osrednji del poroke princa Williama in Kate Middleton, iz svoje ceremonije pa je nista želela izpustiti nit Harry in Meghan. 

Razlog je še bolj čustven predvsem zato, ker je Harry v preteklosti že večkrat priznal, da je zaradi materine smrti le redko dejansko jokal. 

To pa ni edini način, s katerim sta se zakonca poklonila Harryjevi pokojni materi. Preverite tukaj, kako sta počastila njen spomin.