Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gorka Berden: Pod velikim pritiskom sem

24. 5. 2018; 05.00
Avtor: A. S.
04_Gorka_Andrej

Gorka Berden in Andrej Rebula foto: POP TV

Eden izmed treh finalistov, ki jih bomo lahko gledali v nedeljski oddaji Zvezde plešejo, sta tudi igralka Gorka Berden in njen soplesalec Andrej Rebula. Kako se pripravljata na finalni nastop?

Gorka in Andrej, za vstop v finale sta se pomerila z Rebeko in Tomažem v Dance offu. Sta bila kaj živčna?
Gorka: Last but not least pravijo Angleži. Zelo sva vesela, čeprav to za seboj prinese tudi neverjetni pritisk. Moram priznati, da me kar precej skrbi in bo teden norišnica. Odpovedano je vse in cel teden se bom posvečala samo Zvezdam plešejo. Še enkrat bom poskusila narediti najboljše in zraven uživati.

Andrej, kako vidiš Gorkin napredek skozi enajst tednov. Omenjal si že njeno hojo na »o« ...


Njen napredek je izjemen. Moje mnenje je, da je ona tekmovalka, ki je najbolj napredovala v tem šovu.

Gorka, si pričakovala, da lahko to vse iztisneš iz sebe ali je to Andrejevo maslo?
Andrej je v zelo veliki meri zaslužen za to. Iskreno. Jaz si na začetku nisem mislila, da sem jaz sposobna odplesati takšen koreografije. Predvsem pa nisem pričakovala takšnega napredka pri sebi, ki ga jaz dejansko čutim in vidim. Navdaja me s ponosom in zadovoljstvom.

Pred tabo je »popravc«. To je en takšen nehvaležen ples ...


Se ga kar bojim in mam občutek, kaj bo. Potrudila se bom, da bo bolje, ampak pritiske čutim iz vseh strani. Pa še utrujenost se nalaga, ampak potrudila se bova, da dava vse v ples. Vse svoje telo in čustva.

Zdaj smo govorili o popravcu, kaj pa najljubši ples sezone?
Gorka: Najbolj sem uživala v četrti oddaji v charlestonu. Bila sem v nekem psiho-fizično dobrem stanju. Šla sem na vse, imela sem se dobro, plesalci so bili na odru, všeč mi je bil ples, dobra glasba je bila ... Nekako se je vse poklopilo.

Andrej: Jaz mislim, da je bil tisti nastop zelo razbremenjen. Eno oddajo prej sva bila na izpadanju in takrat sva si rekla, ok, s takim plesom sva bila na izpadanju, dajva zdaj uživati. Potem se je pa vse poklopilo, saj sva imela dober komad, imela je lepo rumeno mladostno obleko, ker je imela pred tem par krat malo manj mladostno, in je zaživela zadeva. Zelo razbremenjena sva bila in sva uživala. 

Andrej, lani si izpadel v deveti oddaji, letos je tu finale. S tem rezultatom si nekako drugi najuspešnejši plesalec. Ti to laska oziroma kakšni so občutki?
Mi je v veselje in ponos, da sem v obeh sezonah zaplesal tako daleč. A bolj kot na rezultate sem ponosen na nastope, saj se mi zdi, da uspem dati v koreografije neko rdečo nit in te obdržijo zgodbo. To se vedno trudim in upam, da je to vedno videti.

Finalna oddaja, v kateri se bodo pomerili trije pari, bo na sporedu v nedeljo, 27. maja, ob 20. uri. V prvem delu oddaje bo vsak par odplesal ples, za katerega sodniki menijo, da je bil njihov najšibkejši, tako da je pred njimi t.i. popravni izpit. Po prvem delu bo glede na število seštevka točk sodnikov in gledalcev en par izpadel, dva pa se pomerita v superfinalni točki, za katero sta si sama zbrala glasbo in ples.

prejšnji članek
Znana igralka se je zredila za 22 kilogramov
Svet slavnih
Znana igralka se je zredila za 22 kilogramov
naslednji članek
Če se ukvarjate s tem, vas komarji obožujejo
Svet slavnih
Če se ukvarjate s tem, vas komarji obožujejo