atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Natalija Gros: Ogenj in strast, to sem jaz!

26. 5. 2018; 10.00
Avtor: A. S.
02_Miha_Natalija

Natalija Gros in Miha Perat foto: POP TV

V finalno oddajo Zvezde plešejo se je uvrstila tudi Natalija Gros, ki priznava, da se ji je s tem uresničila njena velika želja.

Natalija, vstopila si v finale. Si na začetku oddaje Zvezde plešejo to pričakovala? Kako vidiš svoj razvoj skozi oddaje?
Nisem pričakovala, sem si pa zelo želela, tako da se mi je želja uresničila in sem zelo vesela.

Miha, kako pa si ti videl njen napredek?


Pri vsakem plesu sem videl njen napredek, a seveda so ves čas tu tudi nihanja v kondiciji in vztrajnosti. To so vse normalne stvari pri takšnem športu, tako da je nihalo tudi pri Nataliji, a na koncu je vedno od sebe iztržila tisti maksimum, ki ga je lahko.

V katerem plesu sta najbolj uživala?
Natalija: Zelo všeč so mi temperamentni plesi, tako da sta to zagotovo paso doble in argentinski tango. Ogenj in strast – to sem jaz, tako da mi je to všeč in rada izrazim tudi skozi ples.
Miha: Natalija je zelo lepo povedala in tudi v meni je paso doble. To je tisti ples, ki ga čutim z vsem kar sem in mislim, da sem ga uspel tudi Nataliji delček predat. Ob tem lahko še dodam, da sem jo imel tako res možnost spoznati, ne samo pred televizijo, kot jo ljudje poznajo, ampak tisto gorečo Nataljo.

V finalni oddaji je pred vami »popravc«. Kako gledaš na to, da boš morala še enkrat odplsati ples, ki ti je delal največ preglavic?


Zelo sem radovedna, kaj bom dobila. Vsekakor pa sem bom maksimalno potrudila, da bo to moja vstopnica v polfinale, saj si res želim odplesati svojo superfinalno točko.

Miha, s tem vstopom v finale – finalist si bil tudi lani, si najuspešnejši plesalec oddaje Zvezde plešejo ...
Ja, to mi je že kdo omenil, ampak tu gre seveda tudi zahvala lanskoletni plesalki Maji Martini Merljak in letos Nataliji.

Pa vseeno, verjetno si dober mentor?


(vskoči) Natalija: Vsekakor. Mislim, da se je premalo pohvalil. Njegove koreografije so zlata vredne, njegovo znanje je res zelo modro in njegova potrpežljivost je ... tu lahko rečem samo vav.
Miha: Hvala. No, mogoče res premalo skromno na to gledam in moram pobrskati po svoji notranjosti ter biti sam sebi v ponos. Že 30 let sem v plesu in nanizal sem veliko lepih rezultatov in če to na uspešen način predajam naprej, je to to.

Finalna oddaja, v kateri se bodo pomerili trije pari, bo na sporedu v nedeljo, 27. maja, ob 20. uri. V prvem delu oddaje bo vsak par odplesal ples, za katerega sodniki menijo, da je bil njihov najšibkejši, tako da je pred njimi t.i. popravni izpit. Po prvem delu bo glede na število seštevka točk sodnikov in gledalcev en par izpadel, dva pa se pomerita v superfinalni točki, za katero sta si sama zbrala glasbo in ples.

prejšnji članek
Andrej Šifrer v tujini doživel to
Svet slavnih
Andrej Šifrer v tujini doživel to
naslednji članek
Siniša iz MasterChefa: Bine pogleda tako, da bi potreboval orožni list
Resničnostni šovi
Siniša iz MasterChefa: Bine pogleda tako, da bi potreboval orožni list