Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Middleton zopet v obleki, ki si jo lahko privošči vsaka

29. 5. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton

Kate Middleton foto: Profimedia

Vojvodinja vedno znova navduši z recikliranjem oblačil in nošenjem zelo dostopnih kosov.

Vojvodinja Kate Middleton je vedno urejena do potankosti. Predvsem na uradnih prireditvah v sklopu kraljeve družine blesti v oblikovalsko dovršenih modnih kosih. Javnost pa večkrat navduši z racionalnimi modnimi odločitvami. Tako je tudi plašček, ki ga je nosila na poroki princa Harryja in Meghan Markle, že večkrat nosila na javnih prireditvah. Predvsem ženske, ki sledijo njenim modnim zapovedim, pa še večkrat navduši z izborom cenovno dostopnih kosov oblačil. 

Ravno to potezo pa je zopet naredila pretekli vikend, ko se je s starejšima otrokoma, princem Georgem in princeso Charlotte udeležila sproščenega druženja na konjskih igrah na posestvu Houghton, ki se jih kraljeva družina vsako leto z veseljem udeleži. Kate se je na dogodku pojavila v poletni modri obleki, ki pa je na voljo tudi v Sloveniji. Gre namreč za obleko z modnim rožnatim vzorcem modne hiše Zara. Obleka je na voljo za 39,99 evrov.

foto: Zara

Lahko pa verjamete, da je šla kar hitro v prodajo. Na strani na voljo v Sloveniji je bila kar hitro razprodana. Prepričani pa smo, da bo ta modna poletna obleka kmalu zopet na voljo, saj ji je vojvodinja naredila neverjetno marketinško uslugo. 

foto: Zara

foto: Zara

prejšnji članek
Pižama salo zamenjal za čvrsto telo!
Svet slavnih
Pižama salo zamenjal za čvrsto telo!
naslednji članek
Pred slavo je bil Burak takšen!
Svet slavnih
Pred slavo je bil Burak takšen!