mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Jože prekinja molk, čas je za resnico o Simoni!

29. 5. 2018; 06.00
Avtor: V. M.
jože in simona

foto: POP TV

Jože Mastnak razkriva, kaj se je na posestvu v resnici dogajalo zaradi temperamentne Simone. 'Če ne bi televizijska ekipa posredovala, bi ji dovolil, da gre, namreč ona je ženska brez vsakega bontona.'

V šovu Ljubezen po domače smo lahko spremljali, kako je Jože Mastnak nastopil v vlogi precej neodločnega moža, ki ni obvladoval prepirov med razgretimi izbrankami. Potem ko je Simona javnosti zaupala svojo plat zgodbe in spregovorila o neprijetnem nočnem dogodku, se je Jože odločil, da brez dlake na jeziku razkrije ozadje dogajanja v resničnostnem šovu.

"Moram reči, da Simona obrača besede v svoj prid. Res je, da sva se sprla, šlo pa je za sladice, ki mi jih je spekla soseda. Ena sladica je ostala in sem rekel Simoni, naj je ne vrže stran, da jo bom naslednji dan pojedel. In seveda, ko sem naslednji dan prišel v kuhinjo, je ona to vrgla stran. Mislim, da kar namenoma, ali kako. In sem jo vprašal, zakaj je to storila, če sva se dogovorila drugače. In potem je ona povzdignila glas, tako kot ga vedno povzdigne, saj sta že dve njeni zvezi razpadli in tudi v bodoče bo tako, če bo ona nadaljevala v tem slogu. Sicer so bile njene besede zelo nazorne, niso primerne za objavo. Rekel sem ji, naj ne povzdiguje glasu nad menoj, da tako vulgarnih stvari ne bom dovolil, in seveda se je odločila, da bo šla. Če ne bi televizijska ekipa posredovala, bi ji dovolil, da gre, namreč ona je ženska brez vsakega bontona. Ona da popolnoma vse v javnost, kako sva imela intimno razmerje. Mislim, da je to popolnoma nesprejemljivo za žensko takšnega kova. Če ona misli, da bo s tem mene oblatila, se moti, ker se ljudje zgražajo, ko to gledajo, in se sprašujejo, kaj je s to žensko. Jaz vsakomur rečem, da ima Simona svoje mnenje in lahko dela, kar hoče, ampak to njeno obnašanje je nesprejemljivo," je za Pop tv pojasnil Jože.

Jože Mastnak: 'Takšne ženske si ne želim in si je ne zaslužim.' foto: POP TV

Zakaj pa nesoglasij ni razčistil že takoj, ko je Simona prispela na posestvo? ''Na podlagi vsega vidnega sem si ustvaril sliko. Ne bom se javno prepiral in se spuščal na nivo nekoga, katerega cilj je samo prepirati se. Meni absolutno ni do prepiranja, kajti kreg na kreg nič ne prinese. Nisem pa želel biti diktatorski, da bi ji rekel, naj preneha. Če bi bil diktatorski, bi jo moral že prvi dan dobesedno nagnati, ampak človeku vedno dam možnost," je bil jasen Mastnak, ki ga je zmotilo tudi Simonino stikanje po hiši in zanimanje za njegovo finančno stanje.

''Oprostite, jaz potrebujem ljubezen in partnerko, ki me bo podpirala, pa imela rada, ne partnerke za denar. Rajši sem sam, kot da imam takšno žensko, dikatorsko, samovoljno, in še kaj bi se našlo, poleg sebe. Takšne ženske si ne želim in si je ne zaslužim. Vsakomur lahko pomagam, sem pomagal in bom pomagal kot je v moji moči, ampak da me bo pa nekdo izkoriščal, pa mogoče me hoče zdaj še oblatiti in mi narediti sramoto v tem šovu, kar ji ne bo uspelo, to pa potem ne gre, takšne ženske ne rabim," je zaključil Jože.

prejšnji članek
Se je še spomnite?
Svet slavnih
Se je še spomnite?
naslednji članek
Saša Einsiedler o trenutnem dogajanju
Svet slavnih
Saša Einsiedler o trenutnem dogajanju
#obraziavenija
obraziavenija