Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dorotejo doma čakali snubci in modna pista!

4. 6. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
doroteja ljubezen po domače

Doroteja Knehtl foto: POP TV

Dorotejin bes je preplavil Renatovo kmetijo. V jezi je Renatu zabrusila poplavo besed, ki jih je porodilo razočaranje. 'Na mene veliko fantov čaka in za mene ni kmetija, za mene je modna pista,' mu je vrgla pod nos Doroteja.

Na posestvu Renata Lužarja je napetost dosegla vrelišče tik pred koncem odmevnega šova Ljubezen po domače. Za veliko dramo je poskrbela Doroteja, ki se je zaradi dolgočasja nameravala odpraviti domov: "Na mene veliko fantov čaka in za mene ni kmetija, za mene je modna pista."

Doroteja hčerka brezdomca iz šova Kmetija: Nov začetek

Doroteja se je izločila kar sama

A oblačila so v kovčke poletela  iz nekoliko drugačnih razlogov. Doroteja je namreč ujela Renata in Tamaro med poljubljanjem, kar jo je močno ujezilo. Nemudoma je pričela pakirati, nato pa se lotila še zaljubljenega para. Doroteja: "Kaj pa je tole?" Renato: "Izkazujeva si ljubezen." Doroteja: "Veš, kaj sem jaz tebi rekla? Da ti njo skenslaš, pa je nisi." Renato: "Ne bo šlo." Doroteja: "Zdaj pa ti poslušaj mojo odločitev! Ne boš ti mene izločil, jaz bom tebe izločila! Da ti je to jasno! Adijo." Doroteja je kasneje pojasnila, da bi že prej odšla, v kolikor bi vedela, da sta resnično za skupaj. ''Ker z mano se nihče ne bo igral."

Temperamentna Doroteja: 'Ne boš ti mene izločil, jaz bom tebe izločila! Da ti je to jasno! Adijo!' foto: Planet TV

Doroteja: 'Hinavec si!'

A besnenju še kar ni bilo videti konca.  Užaljena Doroteja je Renatu dejala, da je hinavec, in večkrat glasno ponovila, da ga ne bo poslušala. Doroteja: "Mene nihče ne bo imel za norca! Verjemi!" Renato: "Upam, da si spoznala, da s tem obnašanjem ne boš prišla nikamor. Svet se ne vrti okoli tebe, razumeš? In bi bil čas, da greš malo na realna tla."

Ob teh besedah mu je Doroteja zagotovila, da se to ne bo zgodilo, saj ima takšen poklic, ki od nje zahteva, da je samozavestna. Dodala je še, da sta si s Tamaro usojena, saj sta oba kmeta. Doroteja: "Z vsemi si se igral. Ne bom te poslušala! Ne bom! Dovolj si povedal!"

Renato se od temperamentne Doroteje sicer ni poslovil tako, kot je načrtoval, je pa olajšano zaključil, da mu je z lastnim odhodom naredila veliko uslugo.

Doroteja Knehtl foto: POP TV

prejšnji članek
Nova zvezda Slovenije osvaja publiko s svojo prvo skladbo!
Svet slavnih
Nova zvezda Slovenije osvaja publiko s svojo prvo skladbo!
naslednji članek
Tako se sprošča Neda Ukraden
Svet slavnih
Tako se sprošča Neda Ukraden