vili resnik Odkrito.si

Vili Resnik v skrbeh zaradi hčere

harry meghan 1 Svet24.si

Kdo bodo botri prvemu otroku Meghan in Harryja?

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Zdaj lahko rešimo marsikaj, tudi finance, če ...

Brenton Tarrant_sodišče_nova zelandija Svet24.si

Napadalec iz Christchurcha je bil v Sloveniji

51214628_2298256230419385_4899901198984806400_o Svet24.si

Zaskrbljena družina: Šabanova žena noče iz ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

alenka kosir Njena.si

Alenka Košir odkrito razkrila, koliko kilogramov ...

Anna šokirala Milana Medveda
| V. M.

Anna šokirala Milana Medveda

Pop tv

Gledalci se sprašujejo, zakaj se je Anna potegovala za Milanovo srce in si prizadevala za zmago, ko pa ji zanj ni niti malo mar. Tudi romantično potovanje ji je bilo povsem odveč …

Da se je Milan Medved zagledal v Anno, ni skrivnost. Kot tudi ne to, da se ona ni vanj. Kljub temu je upal, da jo bo na romantičnem potovanju vendarle uspel očarati. Slednje se žal ni zgodilo, hladna in odrezava Anna je brez dlake na jeziku pojasnila, da ji je vse skupaj odveč … "Mi je kar brez veze, ker jaz nisem zaljubljena vanj in mi je to kar nekaj. Brez veze mi je vse skupaj."

Medtem ko ji je Milan kupil konja, ponudil pomoč pri iskanju zaposlitve in ji na široko odprl vrata svojega doma, se Anna vztrajno obrača proč, saj ji kljub prijavi v šov ne godi Milanova družba. Slednji je želel dvomom priti do dna in ugotoviti ali sploh obstaja možnost za skupno prihodnost, a Anni ni bilo niti do pogovora. "Jaz potrebujem čas, in ko se bom odločila, bom povedala," je dejala svetlolaska in v izjavi dodala, da ji gre na živce, ker jo nenehno sprašuje o tem. Zdi se ji namreč, da bi lahko iz njenega obnašanja sam ugotovil, kakšno je stanje. Pogovor je zaključila s stavkom, da je dovolj težkih debat in da naj raje uživata v večerji.

Anna uresničila skrivni cilj in slavila zmago