mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

Anna šokirala Milana Medveda
| V. M.

Anna šokirala Milana Medveda

Pop tv

Gledalci se sprašujejo, zakaj se je Anna potegovala za Milanovo srce in si prizadevala za zmago, ko pa ji zanj ni niti malo mar. Tudi romantično potovanje ji je bilo povsem odveč …

Da se je Milan Medved zagledal v Anno, ni skrivnost. Kot tudi ne to, da se ona ni vanj. Kljub temu je upal, da jo bo na romantičnem potovanju vendarle uspel očarati. Slednje se žal ni zgodilo, hladna in odrezava Anna je brez dlake na jeziku pojasnila, da ji je vse skupaj odveč … "Mi je kar brez veze, ker jaz nisem zaljubljena vanj in mi je to kar nekaj. Brez veze mi je vse skupaj."

Medtem ko ji je Milan kupil konja, ponudil pomoč pri iskanju zaposlitve in ji na široko odprl vrata svojega doma, se Anna vztrajno obrača proč, saj ji kljub prijavi v šov ne godi Milanova družba. Slednji je želel dvomom priti do dna in ugotoviti ali sploh obstaja možnost za skupno prihodnost, a Anni ni bilo niti do pogovora. "Jaz potrebujem čas, in ko se bom odločila, bom povedala," je dejala svetlolaska in v izjavi dodala, da ji gre na živce, ker jo nenehno sprašuje o tem. Zdi se ji namreč, da bi lahko iz njenega obnašanja sam ugotovil, kakšno je stanje. Pogovor je zaključila s stavkom, da je dovolj težkih debat in da naj raje uživata v večerji.

Anna uresničila skrivni cilj in slavila zmago