atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Velika prelomnica za parček iz šova Ljubezen po domače

20. 6. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
ljubezen po domače5

foto: Foto Borut

Simpatična Tamara je pustila službo in se priselila k Renatu.

Ustvarjalci šova Ljubezen po domače so zagotovo ponosni na ljubezen, ki se je rodila med snemanjem oddaje. Renato je namreč našel svoje sanjsko dekle, jo zaročil, spogleduje pa se tudi z mislijo o naraščaju.

Da razmerja niso opevali zgolj pred kamerami, dokazujeta Tamara in Renato, ki sta drug v drugem našla sorodno dušo. Parček je že naredil naslednji korak v razmerju, že dober mesec namreč živita skupaj, ob čemer ne skrivata sreče in zadovoljstva.

''Z Renatom sva se po koncu šova videvala samo med vikendi in ob vsaki možni priložnosti, saj nisva živela blizu, poleg tega pa je imel vsak od naju svoje obveznosti. Skoraj sedem mesecev je trajalo to. Konec meseca aprila pa sem pustila službo in se priselila k njemu. Meniva namreč, da je veza na daljavo za dva človeka, ki se imata res rada in ki si želita kaj skupaj ustvariti, nemogoča. Mislim, da sva dovolj dolgo čakala in se ob pravem času odločila za naslednji korak,'' je za njena.si povedala Tamara in dodala, da se sedaj vsak dan bolj spoznavata, kar se ji zdi super. ''Kot pri vsakem paru, tudi pri nama kdaj pride do kakšnega manjšega prepira, ampak midva to vse sproti urediva. V glavnem pa se imava super, uživava. Renato ima zdaj dosti dela doma in kolikor je le možno, mu pomagam, da si bova avgusta lahko privoščila počitek, morje in čas samo za naju.''

prejšnji članek
Ena izmed najbolj priljubljenih igralk končno postala mama
Svet slavnih
Ena izmed najbolj priljubljenih igralk končno postala mama
naslednji članek
Aleš razpolovil težo, sedaj nastopile težave
Svet slavnih
Aleš razpolovil težo, sedaj nastopile težave