kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

"Vroča mati Luke Dončiča ukradla šov na NBA izboru"

22. 6. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
poterbin 2

Mirjam Poterbin foto: www.alesfevzer.com

Ponoči se je odvijal NBA izbor, v katerem so kot tretjega izbrali tudi slovenskega košarkarja. Ob tem pa je vso pozornost ukradla njegova mati Mirjam Poterbin.

"Mati Luke Dončića ukradla pozornost žarometov, ko se je njen sin pridružil ligi NBA", "Andreu Iguodali je resnično všeč mati Luke Dončiča", "Vroča mati Luke Dončiča ukradla šov na NBA izboru," in podobni naslovi so se včeraj zvrstili pred in po NBA izboru košarkarske lige zvrstili v ameriških medijih. Mirjam Poterbin pa so kar nekaj pozornosti namenili tudi na družbenih omrežjih. 

Luko Dončića sta v Združene države Amerike seveda pospremili tudi njegova mati in babica. Ravno Mirjam pa je požela kar nekaj pozornosti. Ameriški mediji tako poudarjajo, da je bila prava lepotica že v svojih mlajših letih, hkrati pa poudarjajo, da gre še vedno za zelo lepo žensko. Izbrskali so tudi podatek, da je bila nekoč plesalka in da ima zdaj v lasti lepotni salon. Nekateri mediji pa so izpostavili tudi dejstvo, da je oče Luke Dončića (Saša Dončić) nekdanji profesionalni košarkar.

foto: Instagram/Miriam Poterbin

Razgovorili pa so se tudi na twitterju, kjer je eden izmed uporabnikov zapisal: "Pravi prvi izbor NBA izbora 2018: Mama Luke Dončića." Nekdo, ki očitno ni bil prevelik ljubitelj Luke, je zapisal: "Potem, ko sem videl mati Luke Dončića, jemljem nazaj vse negativne stvari, ki sem jih kadarkoli rekel o njem," nekdo drug pa je v šali zapisal: "Luka Dončić že dobiva sporočila od drugih igralcev v ligi NBA, če je njegova mati na voljo."Ameriški košarkar Andre Iguodala pa je recimo takoj po tem, ko so na izboru poklicali Luko, na twitterju izpostavil ravno dejstvo, da je Mirjam zelo 'sprejemljiva'. 

Tukaj pa je še nekaj zanimivih objav:

"Mama Luke Dončića je tako vroča, da so na njegovega očeta, profesoionalnega košarkarja, kar pozabili."

"Želim izbrati mamo Luke Dončića."

"Se lahko sekundo pogovarjamo o mami Luke Dončića?"

"Mavsi so izbrali Luko Dončića in njegovo mamo. Izbora je konec. Oni so že zmagali."

prejšnji članek
Manca Špik odkrito o dvojcu Maraaya
Svet slavnih
Manca Špik odkrito o dvojcu Maraaya
naslednji članek
Piknik na hitro: kako v zadnjem trenutku pripraviti popoln piknik?
Zdravje
Piknik na hitro: kako v zadnjem trenutku pripraviti popoln piknik?
#nasazenazenska
nasazenazenska