gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate je na Williama zelo razburjena

28. 6. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
kate in william

foto: Profimedia

Težave v raju po rojstvu tretjega otroka?

Kate Middleton je trenutno v Veliki Britaniji, kjer se izogiba uradnim dolžnostim, saj je uradno na porodniškem dopustu po rojstvu tretjega otroka Louisa. William pa mora še vedno izpolnjevati svoje dolžnosti, zato se je na službeno pot odpravil v Jordanijo. Ravno zaradi te poti pa naj bi bila Kate na svojega moža zelo razburjena. To pa je javno priznal kar sam. 

Kate se je namreč leta 1984 s svojo družino za tri leta preselila v Jordanijo in je tam zelo uživala. Ker je na porodniškem dopustu, se na to pot s svojim možem ni smela odpraviti, kar pa je pri njej povzročilo nekaj slabe volje. "Uživala je tukaj, resnično. Zelo je razburjena, ker sem sem prišel brez nje," je William povedal na sprejemu pri britanskemu veleposlaniku. Seveda se je o njenem razburjenju nekoliko pošalil in k temu še dodal: "Moji ženi je zelo žal, da ne more biti tukaj z mano tako hitro po rojstvu najinega sina Louisa. Vseeno se njena družina zelo spominja treh let, ki so jih preživeli tukaj."

William je bil navdušen, ker je izvedel, v kateri hiši je Kate živela v Jordaniji. Obiskal pa je tudi rimske ruševine, ob katerih je njegova žena pred več kot tridesetimi leti pozirala skupaj z očetom in sestro. 

prejšnji članek
Priljubljena pevka objavila fotografijo, na kateri je neprepoznavna
Svet slavnih
Priljubljena pevka objavila fotografijo, na kateri je neprepoznavna
naslednji članek
Tanja Ribič pokazala svojo osupljivo telo
Resničnostni šovi
Tanja Ribič pokazala svojo osupljivo telo