Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uradno: Kate in Meghan postali tudi sodelavki

11. 7. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
kate in meghan

foto: Profimedia

Kljub govoricam o slabi energiji med obema vojvodinjama, sta Meghan in Kate zdaj tudi uradno postali sodelavki.

Številni še vedno ugibajo, kakšna je energija med novopečeno vojvodinjo Meghan in vojvodinjo Kate. Pojavljajo se predvsem namigovanja, da je Kate zelo ljubosumna, do njih pa verjetno pride predvsem zato, ker je le-ta na porodniškem dopustu in se zato v javnosti pojavlja manj kot Meghan. Kljub vsemu je v ponedeljek, na dan krsta princa Louisa, postalo jasno, da vojvodinji nimata veliko izbire - morata biti sodelavki.  

Kate, William in Harry so že dolgo sodelovali pri kraljevi fundaciji, katere baza je v Kensingtonski palači. Meghan pa je z junijem postala enakopravna članica in dejanska sodelavka. "Ustanovljena je bila z željo, da bi skupaj naredili razliko. Kraljeva fundacija je primarno človekoljubno in dobrodelno vozilo kambriškega vojvode in vojvodinje ter vojvode in vojvodinje Sussexa," piše v uradni predstavitvi fundacije. K temu pa je dodan tudi podatek, da je Meghan Markle s poroko postala četrti enakovredni pokrovitelj fundacije. 

foto: Profimedia

Sicer pa sta se obe vojvodinji včeraj že drugič ta teden skupaj pojavili v javnosti. Po krstu princa Louisa se je k svojim obveznostim s porodniškega dopusta delno že vrnila Kate Middleton, ki se je možu princu Williamu ter princu Harryju ter Meghan Markle pridružila pri maši ob 100. obletnici kraljevega vojnega letalstva. 

prejšnji članek
Noro, to bo naredila Nika Kljun!
Svet slavnih
Noro, to bo naredila Nika Kljun!
naslednji članek
To je realna fotografija Indire Ekić! Presenečeni?
Svet slavnih
To je realna fotografija Indire Ekić! Presenečeni?
#obraziavenija
obraziavenija