900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poglejte, kje so ujeli Klaro!

20. 7. 2018; 10.00
Avtor: A.K.
klara

foto: Planet TV

Klara Hrovat Vidmar je postala zmagovalka v drugi sezoni resničnostnega šova The Biggest Loser Slevenija. Vas zanima, kaj se z njo dogaja danes?

Preprosta Višnjegorčanka se je po končanem resničnostnem šovu vrnila v preprosto življenje, kot ga je imela, preden je postala medijsko izpostavljena. Sama pravi, da ji za zmago tako v šovu kot tudi osebnostno zmago še danes mnogi čestitajo, neznanci in njej poznani ljudje, saj je popolnoma preoblikovala telo, trenutno pa dela tudi na pridobivanju samozavesti, ki ji je bila še do nedavnega tuja.

Klara s partnerjem in sinom. foto: Mediaspeed

Klara je bila v resnici že pred šovom lepa ženska, zdaj, ko pa je izgubila še odvečne kilograme pa je zacvetela v vsej svoji lepoti. Trdi, da je ostala zvesta sama sebi in preprosta, to pa kaže tudi na družbenih omrežjih, kjer je objavila tudi, da je ostala na istem delovnem mestu kot prej in svojim sledilcem pokazala, kje to je.

Že v šovu je priznala, da ima težavo z zdravim prehranjevanjem tudi v službi, kjer je vsakodnevno v stiku z mikavno hrano, ki jo je prej z veseljem večkrat uživala, vendar se je vseeno z veseljem vrnila na isto delovno mesto, ki jo je kljub izostanku zaradi šova čakalo. Zmagovalka torej še vedno dela kot prodajalka, le z večjim nasmehom na obrazu in zadovoljstvom, ki ji ga je prinesla njena popolna preobrazba.

Poglejte si, kakšen je bil Henrik Lutz z dolgimi lasmi.

prejšnji članek
Pokukajte v dom Uroša Smoleja
Življenjski slog
Pokukajte v dom Uroša Smoleja
naslednji članek
Tako postavnega sina ima Natalija Kolšek!
Svet slavnih
Tako postavnega sina ima Natalija Kolšek!