mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

Poglejte, kje so ujeli Klaro!
| A.K.

Poglejte, kje so ujeli Klaro!

Planet TV

Klara Hrovat Vidmar je postala zmagovalka v drugi sezoni resničnostnega šova The Biggest Loser Slevenija. Vas zanima, kaj se z njo dogaja danes?

Preprosta Višnjegorčanka se je po končanem resničnostnem šovu vrnila v preprosto življenje, kot ga je imela, preden je postala medijsko izpostavljena. Sama pravi, da ji za zmago tako v šovu kot tudi osebnostno zmago še danes mnogi čestitajo, neznanci in njej poznani ljudje, saj je popolnoma preoblikovala telo, trenutno pa dela tudi na pridobivanju samozavesti, ki ji je bila še do nedavnega tuja.

Foto: Mediaspeed - Klara s partnerjem in sinom.

Klara je bila v resnici že pred šovom lepa ženska, zdaj, ko pa je izgubila še odvečne kilograme pa je zacvetela v vsej svoji lepoti. Trdi, da je ostala zvesta sama sebi in preprosta, to pa kaže tudi na družbenih omrežjih, kjer je objavila tudi, da je ostala na istem delovnem mestu kot prej in svojim sledilcem pokazala, kje to je.

Že v šovu je priznala, da ima težavo z zdravim prehranjevanjem tudi v službi, kjer je vsakodnevno v stiku z mikavno hrano, ki jo je prej z veseljem večkrat uživala, vendar se je vseeno z veseljem vrnila na isto delovno mesto, ki jo je kljub izostanku zaradi šova čakalo. Zmagovalka torej še vedno dela kot prodajalka, le z večjim nasmehom na obrazu in zadovoljstvom, ki ji ga je prinesla njena popolna preobrazba.

Poglejte si, kakšen je bil Henrik Lutz z dolgimi lasmi.