verboten Odkrito.si

Natalija Verboten žaluje

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. avgusta

tretje oko, akaša Petisvet

Akaški zapisi dostopni vsakemu, to je pot do njih

vodstvo UKC Svet24.si

Slovenski otroci umirajo, zdravniki pa se kregajo

16-oliver dragojevic Svet24.si

To si je o Slovencih mislil Oliver Dragojević

Niall Horan in Hailee Steinfeld (1) Najstnica.si

Niall Horan in Hailee Steinfeld končno pokazala, ...

Petra_Kercmar_foto_Mankica_Kranjec Njena.si

Z njim na dopustu uživa Petra Krčmar

Poglejte, kje so ujeli Klaro!
| A.K.

Poglejte, kje so ujeli Klaro!

Planet TV

Klara Hrovat Vidmar je postala zmagovalka v drugi sezoni resničnostnega šova The Biggest Loser Slevenija. Vas zanima, kaj se z njo dogaja danes?

Preprosta Višnjegorčanka se je po končanem resničnostnem šovu vrnila v preprosto življenje, kot ga je imela, preden je postala medijsko izpostavljena. Sama pravi, da ji za zmago tako v šovu kot tudi osebnostno zmago še danes mnogi čestitajo, neznanci in njej poznani ljudje, saj je popolnoma preoblikovala telo, trenutno pa dela tudi na pridobivanju samozavesti, ki ji je bila še do nedavnega tuja.

Foto: Mediaspeed - Klara s partnerjem in sinom.

Klara je bila v resnici že pred šovom lepa ženska, zdaj, ko pa je izgubila še odvečne kilograme pa je zacvetela v vsej svoji lepoti. Trdi, da je ostala zvesta sama sebi in preprosta, to pa kaže tudi na družbenih omrežjih, kjer je objavila tudi, da je ostala na istem delovnem mestu kot prej in svojim sledilcem pokazala, kje to je.

Že v šovu je priznala, da ima težavo z zdravim prehranjevanjem tudi v službi, kjer je vsakodnevno v stiku z mikavno hrano, ki jo je prej z veseljem večkrat uživala, vendar se je vseeno z veseljem vrnila na isto delovno mesto, ki jo je kljub izostanku zaradi šova čakalo. Zmagovalka torej še vedno dela kot prodajalka, le z večjim nasmehom na obrazu in zadovoljstvom, ki ji ga je prinesla njena popolna preobrazba.

Poglejte si, kakšen je bil Henrik Lutz z dolgimi lasmi.