mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj se dogaja z Alenom iz prve sezone Talentov?

23. 7. 2018; 09.00
Avtor: Vesna M
alen talent

foto: Mediaspeed

Alen Vogrinc Vesel je gledalce navdušil v prvi sezoni šova Slovenija ima talent. Tedaj se je pisalo leto 2010, vas zanima, kaj dela pevec osem let kasneje?

Alen s svojim žametnim glasom še vedno seje veselje. Sodelovanje v šovu ga je namreč popeljalo na glasbeno pot, na kateri minula leta ustvarja in si prizadeva, da bi ga slišali tudi prek domačih meja.

Letošnje poletje je za pevca še posebej razgibano, saj je razpet med snemanji v studiu in nastopi, zaradi katerih pravi, da so tako pogosti, da se bo moral odreči celo morskemu dopustu. ''Mogoče nam uspe, da za nekaj dni odrinemo v mesecu septembru,'' pove in doda, da se tedaj, ko si lahko vzame čas, zelo rad odpravi na ribičijo. ''To me resnično razveseljuje in sprošča. Sicer pa je moja velika strast gobarjenje ...''

Se ga še spomnite? foto: POP TV

Tekom klepeta nam Alen zaupa, da s svojo ekipo pospešeno pripravljajo novosti. ''Po uspešnem duetu z Vanjo Kustrin, smo dejansko prestavili iz prve prestave v tretjo. Naredili smo namreč nov poletni singl Nori ženski svet, ki ga že lahko slišite na radijskih postajah, kjer uspešno zaseda glasbene lestvice. Pesem je izšla v dveh jezikih, v Slovenščini in Hrvaščini, saj želim ugoditi in se približati širšemu krogu poslušalcev,'' pove Vogrinc in doda, da se pesem vrti tudi pri sosedih.

Utrinek iz snemanja videospota za pesem Nori ženski svet. foto: Osebni arhiv

Pa bomo lahko ta Nori ženski svet videli tudi v video zgodbi? ''O ja, seveda,'' prikimava Alen in ob tem pove, da so v drugem tednu julija dokončali video spot, ki ga bodo javnosti predstavili konec meseca. ''Spot je razgiban in noro zabaven. Med snemanjem smo pokali od pozitivne energije.''

Alen veliko časa preživi v snemalnem studiu. foto: osebni arhiv

prejšnji članek
V Mariboru je Panvita odprla nov sodoben mesni center
Zdravje
V Mariboru je Panvita odprla nov sodoben mesni center
naslednji članek
Sproščena Tina Maze v kopalkah
Svet slavnih
Sproščena Tina Maze v kopalkah