Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Če oče umre, je kriva Meghan!?

22. 7. 2018; 07.00
Avtor: R.T.
meghan markle_princ harry

Meghan in Harry sta se včeraj v Londonu udeležila razstave v čast Nelsona Mandele. foto: Profimedia

Svojci vojvodinje Sussekške znova povzročajo težave: oče Thomas je napovedal, da se bo pojavljal v medijih, dokler ga Meghan ne sprejme v svoje življenje, nov napad je na polsestro pripravila tudi Samantha Markle.

Lahko le upamo, da Meghan Markle ne spremlja redno medijev, kar je, roko na srce, malo verjetno. Zakaj? Ameriški rumeno obarvani TMZ je namreč objavil intervju s Thomasom Marklom, ki je dejal, da ne bo prenehal s pojavljanjem v medijih, dokler ga Meghan ne sprejme nazaj v svoje življenje.

Nato pa je "napadla twitter" še Samantha Markle in sipala očitke na odtujeno polsestro, zdaj vojvodinjo Sussekško. 

Kasneje sta princ Harry in Meghan na razstavi v Londonu s svojo prisotnostjo počastila spomin na borca za človekove pravice Nelsona Mandelo. In Samanthi je bilo to dovolj, da je udarila: "Kaj pa, če bi počastila tudi svojega očeta?! Dovolj je dovolj." In še: "Obnašaj se kot humanitarka, obnašaj se kot ženska." In še najhujši med zapisi: "Če najin oče umre, je to na tebi, Meg."

"Lepo, da imaš toliko časa, da postopaš naokoli in častiš druge, medtem ko ignoriraš očeta," se ni ustavila Samantha. "Kako si lahko tako hladna in se sploh pogledaš v ogledalo? Harry? Očitno se nisem motila."

Samantha sicer že promovira svojo knjigo z naslovom 'Življenje v senci vojvodinje'. Težko mine več dni skupaj, da ne bi na twitterju ali medijih poskrbela za strupene napade na polsestro, s katero niti ni skupaj odraščala. 

prejšnji članek
Nekdanja članica skupine Destiny's Child na zdravljenju
Svet slavnih
Nekdanja članica skupine Destiny's Child na zdravljenju
naslednji članek
Obraz RTV odkrito o sinu in hčeri
Svet slavnih
Obraz RTV odkrito o sinu in hčeri