verboten Odkrito.si

Natalija Verboten žaluje

16-oliver dragojevic Svet24.si

To si je o Slovencih mislil Oliver Dragojević

tretje oko, akaša Petisvet

Akaški zapisi dostopni vsakemu, to je pot do njih

vodstvo UKC Svet24.si

Slovenski otroci umirajo, zdravniki pa se kregajo

vunjak dopust2 Svet24.si

FOTO: Dejan je vesel, da ga imajo za očetovega ...

Niall Horan in Hailee Steinfeld (1) Najstnica.si

Niall Horan in Hailee Steinfeld končno pokazala, ...

Petra_Kercmar_foto_Mankica_Kranjec Njena.si

Z njim na dopustu uživa Petra Krčmar

Razkrivamo podrobnosti letošnje Kmetije
| Teja Pelko

Razkrivamo podrobnosti letošnje Kmetije

Tekmovalci bodo na Kmetiji preživeli 11 tednov, M24/Marko Vavpotič

Obiskali smo Malo Polano, kjer se bo tudi letos odvijal resničnostni šov Kmetija.

Ustvarjalci pa so njeno podobo od lani zelo spremenili. Kmetja je večja, lepša, postavljena v sodobnost. Tekmovalci bodo imeli na voljo tudi kmetijske stroje in moderno kuhinjo z vsemi pripomočki, kopalnico ter stranišče.

Foto: M24/Marko Vavpotič - Kuhinja in jedilnica

Na njej bodo letos prvič bivali tudi znani obrazi. Kdo točno, nam niso želeli razkriti, izvedeti pa nam je uspelo, da bo šlo za ljudi iz drugih resničnostnih šovov, kot so: MasterChef Slovenija, Big Brother, Survivor in Bar. Vsi tekmovalci bodo v isti skupini in jih bodo obvravnavali enakovredno. Na kmetiji bodo bivali 11 tednov, na začetku pa jih čaka tudi en velik misterij.

“Tokrat smo ubrali povsem drugo smer. Tekmovalci bodo namreč imeli v štartu vse, čisto drugače kot do zdaj. Prinesli bodo lahko tudi svojo garderobo, kozmetiko, stvari za jogo, vse ter vse ostale reči, ki jih uporabljajo v resničem življenju. Lahko bodo imeli tudi svojega hišnega ljubljenčka. To je prvič tako. Tudi naloge bodo sodobne. Ena od prvih bo izpit za traktor. Ko bodo uredili svojo kmetijo tako, kot je treba, pa jih čaka skrb za ekološko turistično kmetijo, na katero bodo v goste prihajali (tudi) zvezdniki – nekateri za en dan, drugi pa za teden dni. Znani obrazi bodo tudi na tržnici, in sicer v vlogi prodajalcev, menjali pa se bodo iz tedna v teden,” nam je razkril glavni producent Miloš Ratković.

Foto: M24/Marko Vavpotič - Miloš Ratković

Tekmovalci se bodo borili za 50.000 evrov nagrade, vse pod budnim očesom gospodarice Nade Zorec in voditeljice Natalije Bratkovič. Slednja že komaj čaka na začetek šova. “Ko sem slišala, v katero smer bo šla letos Kmetija, sem bila zelo navdišena. Ker ta nadgradnja na moderno, sodobno kmetijo pomeni spet nekaj drugačnega za gledalce, za tekmovalce pa tudi za celo ekipo. A ne misliti, da če bodo imeli traktor in vse pripomočke, da bo lažje – stavim, da ne bo. Jaz že komaj čakam, da se vse skupaj začne” nam je dejala Natalija.

Foto: M24/Marko Vavpotič - Natalija Bratkovič