favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zmagovalka Kmetije je srečna in zadovoljna

17. 8. 2018; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Milena Žižek

Milena Žižek foto: POP TV

Vse odkar je kameram na Kmetiji pomahala v slovo, o Mileni Žižek ni bilo veliko slišati. Pa smo jo pocukali za rokav in jo povprašali, kako se ima.

''Saj mineva že devet mesecev od šova Kmetija, uh, da, čas res hitro teče,'' prikimava Milena, ki prekipeva od energije in dobre volje. S svojim življenjem je zadovoljna, nenehno je v pogonu, saj rada poskrbi, da ji ni nikoli dolgčas.

''Trenutno sem super, delam v svojem lokalu, ko pa imam prosti dan, pa se zjutraj z mojim Ulijem (to je moj pes) odpravim na sprehod, čez dan pa še na kolo za zdravo telo. Vsak dan si naredim, da sem vesela, sproščena in zadovoljna,'' nam smeje se zaupa zmagovalka lanske sezone resničnostnega šova Kmetija.

Z Ulijem se rada odpravita na sprehod. foto: Osebni arhiv

Hčerka ostaja v Avstraliji

Hčerko seveda neizmerno pogreša, sta se pa pred meseci videli, saj je obiskala Slovenijo. Tedaj jo je Milena popeljala tudi na Kmetijo in ji pokazala kotičke, kjer so nastali njeni nepozabni spomini. ''Patricija bo zaenkrat ostala v Avstraliji, saj po končanem študiju sledi praksa in služba, bomo videli, kaj in kako bo naprej. Jo bom pa konec leta obiskala, 4. decembra ima namreč podelitev diplome, skupaj bova praznovali tudi božič in novo leto,'' nam zaupa Milena in doda, da se bo domov vrnila v prvem tednu januarja 2019.

Ko je bila Milenina hčerka doma na počitnicah, sta obiskali prizorišče snemanja Kmetije. foto: Osebni arhiv

Resnica o zmagi

Kako pa na zmago gleda sedaj, ko so se čustva že davno umirila in misli zbistrile? ''Jaz sem se v šovu prepustila, tako da nisem delala nobenih planov … rekla sem si, kar bo, pa bo. In tako sem prišla do zmage. Še danes upam trditi, da so skoraj vsi zmago najbolj privoščili Maji in mene podcenjevali. Ampak, moje življenjske izkušnje in mirni živci  so pokazali vse …''

'Nisem si mislila, da bo tako hudo'

Mileno tekom klepeta še povprašamo ali bi se še prijavila v šov Kmetija. Prvikrat namreč ni vedela, kako bo v resnici toliko časa bivati v izolaciji, stran od vsega, kar ji je ljubo, domače … ''V šov, hm, ne vem, mogoče bi še šla, bi spet bila ena izkušnja več (smeh). Saj smo takrat vedeli, da ne bomo imeli na voljo telefona, prav tako ne stika z domačimi. Ampak nikdar si nebi mislila, da bo tak hudo. Pa smo tudi to preživeli,'' se smeji Milena.

Milena na srečanju mororistov Jezerski duhovi v Gajševcih. foto: osebni arhiv

Iskreno veselje in podla nevoščljivost

Po zmagi je bila Milena deležna raznolikih odzivov, a kot se spominja, se s tistimi grenkimi, ni obremenjevala kaj dosti. ''Glede gledalcev, znancev in prijateljev lahko rečem, da so bili odzivi super, vsi skupaj smo se veselili. Nevoščljivci pa bi me tako ali tako najraje požrli in me utopili v žlici vode. No, ampak saj morajo tudi taki biti … Jaz samo rečem, vsak se ima možnost prijaviti, pa naj preizkusi na svoji koži, kako zelo psihična igra je to. Potem pa naj nekoga maltretirajo in se norčujejo …'' še pove ob koncu pogovora.

Milena je rojstni dan praznovala skupaj s sotekmovalcem in prijateljem Janom.

Milena je rojstni dan praznovala skupaj s sotekmovalcem in prijateljem Janom. foto: Osebni arhiv

Utrinek iz kolesarskega maratona ...

Utrinek iz kolesarskega maratona ... foto: osebni arhiv

Milenin kuža Uli

Milenin kuža Uli foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Tako so se znani odzvali na smrt kraljice soula
Svet slavnih
Tako so se znani odzvali na smrt kraljice soula
naslednji članek
To znamenje čaka pomemben pogovor
Horoskop
To znamenje čaka pomemben pogovor