rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

katarina kresal 1 Svet24.si

Nekdanja ministrica Katarina Kresal v vlogi ...

andrej škufca Njena.si

Andrej Škufca svetu predstavil sina Valentina!

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar bo spet mamica

Tekmovalci Kmetije pokazali prave obraze
| Vesna Meško

Tekmovalci Kmetije pokazali prave obraze

Tekmovalci Kmetije 2017, POP TV

Življenje pod budnim očesom kamere ni lahko. Bivanje z neznanci, težke preizkušnje, umetno ustvarjeni pritiski. Kako pa se akterji priljubljenega šova razumejo v resničnem svetu?

Tekom predvajanja šova Kmetija smo lahko na televizijskih ekranih spremljali nesoglasja in številne prepire, ki so se odvili med akterji resničnostne oddaje. Življenje pod kamero in ustvarjenimi pritiski namreč izvabi iz posameznikov odzive, ki jih predstavijo v luči, v kakršni se ne prepoznajo niti udeleženci sami.

Kako je v resnici sodelovati v resničnostni oddaji, vedo le tekmovalci resničnostnih šovov. Nemalokrat se potem, ko ugasnejo kamere, med njimi spletejo prijateljske vezi. Slednje dokazuje tudi prijetna druščina pretekle sezone Kmetije, ki še vedno ohranja stike in se druži, ko čas dopušča.

Foto: Osebni arhiv - Z nekdanjimi tekmovalci se odločno razumejo.

Nad nekaterimi tekmovalci je še posebej navdušen Jan Klobasa, ki pravi, da so se mu dekleta zasidrala v srce in mu spremenila življenje. ''Zelo sem pozitivno presenečen nad nekaterimi sotekmovalci. Po šovu so namreč pokazali svoje prave obraze in kako dobrega srca so v resnici. Že res, da smo sodelovali v šovu, kjer se je tekmovalo za denar, a čeprav so se tekom igre odvile grde besede in so nastale res grde zamere, smo kasneje postali zelo povezani. Še več, postali smo dobri prijatelji,'' je za naš portal povedal Jan, ki ima za Katjo, Mirelo, Sabino, Mileno, Majo in Darjo le najlepše besede …

Tudi zmagovalka šova Milena Žižek še vedno ohranja stike z nekaterimi tekmovalci, v njenem lokalu pa jo občasno obišče tudi gospodar Joža. ''Z Janom in Sabino se dosti slišim, včasih tudi z Mitjem in ostalimi. Je pa res, da ima vsak svoje poti in življenje teče dalje,'' pove Milena in doda, da se občasno podružijo tudi na skupni zabavi.

Foto: Osebni arhiv - Milena je rojstni dan praznovala skupaj s sotekmovalcem in prijateljem Janom.

Foto: Osebni arhiv - Jan in Katja