favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tekmovalci Kmetije pokazali prave obraze

20. 8. 2018; 08.00
Avtor: Vesna Meško
kmetija tekmovalci

Tekmovalci Kmetije 2017 foto: POP TV

Življenje pod budnim očesom kamere ni lahko. Bivanje z neznanci, težke preizkušnje, umetno ustvarjeni pritiski. Kako pa se akterji priljubljenega šova razumejo v resničnem svetu?

Tekom predvajanja šova Kmetija smo lahko na televizijskih ekranih spremljali nesoglasja in številne prepire, ki so se odvili med akterji resničnostne oddaje. Življenje pod kamero in ustvarjenimi pritiski namreč izvabi iz posameznikov odzive, ki jih predstavijo v luči, v kakršni se ne prepoznajo niti udeleženci sami.

Kako je v resnici sodelovati v resničnostni oddaji, vedo le tekmovalci resničnostnih šovov. Nemalokrat se potem, ko ugasnejo kamere, med njimi spletejo prijateljske vezi. Slednje dokazuje tudi prijetna druščina pretekle sezone Kmetije, ki še vedno ohranja stike in se druži, ko čas dopušča.

Z nekdanjimi tekmovalci se odločno razumejo. foto: Osebni arhiv

Nad nekaterimi tekmovalci je še posebej navdušen Jan Klobasa, ki pravi, da so se mu dekleta zasidrala v srce in mu spremenila življenje. ''Zelo sem pozitivno presenečen nad nekaterimi sotekmovalci. Po šovu so namreč pokazali svoje prave obraze in kako dobrega srca so v resnici. Že res, da smo sodelovali v šovu, kjer se je tekmovalo za denar, a čeprav so se tekom igre odvile grde besede in so nastale res grde zamere, smo kasneje postali zelo povezani. Še več, postali smo dobri prijatelji,'' je za naš portal povedal Jan, ki ima za Katjo, Mirelo, Sabino, Mileno, Majo in Darjo le najlepše besede …

Tudi zmagovalka šova Milena Žižek še vedno ohranja stike z nekaterimi tekmovalci, v njenem lokalu pa jo občasno obišče tudi gospodar Joža. ''Z Janom in Sabino se dosti slišim, včasih tudi z Mitjem in ostalimi. Je pa res, da ima vsak svoje poti in življenje teče dalje,'' pove Milena in doda, da se občasno podružijo tudi na skupni zabavi.

Milena je rojstni dan praznovala skupaj s sotekmovalcem in prijateljem Janom. foto: Osebni arhiv

Jan in Katja foto: Osebni arhiv

Sabina Mlakar z gospodarjem

Sabina Mlakar z gospodarjem foto: Osebni arhiv: Milena Žižek

prejšnji članek
Lukova Anamarija z njim pobegnila v ZDA
Svet slavnih
Lukova Anamarija z njim pobegnila v ZDA
naslednji članek
Groteskna dvojnica Angeline Jolie ponovno šokirala
Svet slavnih
Groteskna dvojnica Angeline Jolie ponovno šokirala
#obraziavenija
obraziavenija