Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tekmovalec Kmetije: za vse je kriva produkcija

17. 9. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
jOEL_SRBU

Joel Srbu tudi ni pazil, da je razkril, da ni več v šovu. foto: Pop Tv

Joel Srbu je na družbenem omrežju s tem zapisom že razkril, da je zapustil tekmovanje. Se mu obeta kazen?

V letošnji Kmetiji bodo sodelovali tudi številni že znani tekmovalci resničnostnih šovov. Med njimi je tudi Joel Srbu, ki je pred časom sodeloval v Baru, ki ga je pripravljala konkurenčna televizija. Ravno on pa je na družbenih omrežjih na nek način že potrdil, da je tekmovanje zapustil. Se mu obeta kakšna kazen? 

V Baru padali udarci - kdo je koga udaril?

Joel je v šov Kmetija vstopil sredi avgusta, v zadnjem času pa je kar aktiven na družbenih omrežjih, če so bile prve objave generične in bi jih lahko pripravljal kdo od njegovih prijateljev, pa je v zadnjem času začel komentirati drugo sezono šova Bar, s katerim je v Sloveniji postal prepoznaven. O šovu Bar je tako zapisal: "BAR ... za vse je kriva produkcija, ker pustijo, da se to dogaja, ker iz lastnih izkušenj povem, da sem želel zapustit bar skoraj vsak vikend, ampak produkcija, Miloš Ratković, me je vsakič motiviral se pogovoril z mano, tako da kapo dol stari produkciji! hvala brat," so besede s katerimi je Joel komentiral sobotno dogajanje v Baru.

Znano je, da so v preteklosti tekmovalci v resničnostnih šovih po pogodbi morali plačevati kazni, če so predčasno razkrili, da so šov že zapustili. So se te pogodbe spremenile? Joel namreč ni edini, ki je javnosti že razkril, da je Kmetijo zapustil. Podobno je že takoj v mesecu avgustu naredila tudi Ksenija Kranjec,  TUKAJ preberite, kaj je zapisala.

Kaj točno se je dogajalo pa si lahko preberete TUKAJ!

prejšnji članek
Zvezdana Mlakar: 'Sem res vse to, kar pišete?'
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar: 'Sem res vse to, kar pišete?'
naslednji članek
Challe Salle se je sprehodil do oltarja
Svet slavnih
Challe Salle se je sprehodil do oltarja