900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Povratnikom produkcija prirezala peruti!

25. 9. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
ep1_povratniki_na_kmetiji2

Prihod zvezd na posestvo. foto: POP TV

Nekdanji tekmovalci šova Kmetija so ponosno zakorakali na posestvo, misleč da bodo uživali v luksuzu in ugledu, ki so si ga prislužili v preteklih sezonah. A produkcija je imela z njimi drugačne načrte, kar je še posebej vznejevoljilo Miho …

Pa se je pričel težko pričakovan šov Kmetija, kjer so ustvarjalci že takoj na začetku poskrbeli za nepričakovan preobrat. Slavne povratnike so namreč na kmetijo privedli že dan poprej, ko pa so se slednji naužili lepot obetavnega posestva, pa so jim razkrili, da si bodo morali bivanje na kmetiji še prislužiti. Nekdanji tekmovalci Denis, Lara, Miha, Alexander in Sabina so tako morali oprtati cule in se odpraviti v gozd, kjer jih je čakalo skromno prebivališče.

Spoznali so, da ne bodo uživali na luksuznem posestvu. foto: POP TV

Nič kaj navdušeni nad novico so spoznali, da bodo živeli daleč proč od luksuza, ki so si ga obetali ob vstopu v šov. Bivanje na posestvu si bodo morali prislužiti z opravljanjem nalog, vsaka neopravljena naloga pa lahko za enega izmed njih pomeni hude posledice. Za njihov uspeh je prav tako ključno, da so seznanjeni z dogajanjem na posestvu, zato morajo čim bolj oprezati, pri tem pa ves čas paziti, da ostanejo neopaženi. 

Izgnali so jih v gozd foto: POP TV

In kako so se pri tem odrezali? Oprezanje jim gre kot kaže dobro od rok, saj so ga zadovoljivo opravili, prejeli nagrado in tako stopili korak bližje k vselitvi na sodobno kmetijo. Po uspešnem dnevu so se lahko zvečer prav lepo poveselili, toda le kaj bo prineslo novo jutro?

Prihod v hišo v gozdu foto: POP TV

prejšnji članek
Barovec Žiga po šovu razkril, kdo je v resnici
Svet slavnih
Barovec Žiga po šovu razkril, kdo je v resnici
naslednji članek
Seksi nočni ples Savine Atai
Svet slavnih
Seksi nočni ples Savine Atai