kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zlati gumb: Gledalci Talentov jezni na Čakarmiša

1. 10. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
branko in jaša

Branko je Jaši pomagal uresničiti sanje. foto: POP TV

Kot je moč zaslediti, gledalci niso zadovoljni s podelitvijo zlatega gumba. Čeprav so si enotni, da ima Jaša lep glas, pa poudarjajo, da ne gre za presežek …

Prva oddaja težko pričakovanega šova Slovenija ima talent je že postregla z zlatim gumbom. Slednjega je za namenček pritisnil najbolj strogi žirant Branko Čakarmiš, za katerega že dobro vemo, da ga je nekoliko težje navdušiti.

Branko je že v prvi oddaji presenetil z zlatim gumbom. foto: POP TV

Slednje je uspelo 25-letnemu študentu Jaši Šabanu, ki je Branka poleg odličnega vokala prepričal z iskrenim nastopom in gorečo željo po uspehu. Jaša je namreč preprost mladenič, ki dela v pekarni z namenom, da bi si ustvaril prihodnost v glasbi. Nadarjeni glasbenik ima pred seboj jasno vizijo, kar je začutil tudi Branko, zato mu je želel pot do cilja vsaj nekoliko skrajšati.

Z odra talentov Jaša z novim bandom odhaja na turnejo po evropi. foto: POP TV

''Kaj lahko storim zate, da ti pomagam uresničiti tvoje sanje?" je dolgolasega pevca pobaral Branko, Jaša pa mu je visoko leteče, a hkrati prijazno in spoštljivo odvrnil, da zlati gumb ne bi bil odveč. Ob tem smo malce zadržali dih, a po nekaj trenutkih se je Branko le zganil in z dlanjo udaril po zvezdniškem gumbu.

Jaša ob tem ni skrival presenečenja in hvaležnosti, kar je večkrat ponovil v kamero. Zanj se je iskreno veselil tudi kolega in znan obraz malih ekranov Luka Sešek, ki mu je pravzaprav svetoval, da naj se prijavi v pevski šov.

Prijateljevega uspeha se je razveselil tudi Luka Sešek. foto: POP TV

A omembo in prisotnost znanega prijatelja niso dobro sprejeli gledalci. Tisti najbolj glasni so namreč prepričani, da si je Jaša prislužil vstopnico za finale zaradi vez, ter da bi si zlati gumb bolj zaslužil kdo drug, denimo zadnja nastopajoča, 22-letna Tjaša Fajdiga. Slednja je svoj nastop začela v dvorani, nato zasijala na odru kot prava zvezda in si na koncu prislužila stoječe ovacije.

Kakšno pa je vaše mnenje?

Tjaša Fajdiga si je s svojim talentom prislužila stoječe ovacije. foto: POP TV

prejšnji članek
Kmetija: Franc v krokodiljih škornjih jaha kravo?
Resničnostni šovi
Kmetija: Franc v krokodiljih škornjih jaha kravo?
naslednji članek
Skrivnost raskavega glasu Vlada Kreslina
Svet slavnih
Skrivnost raskavega glasu Vlada Kreslina