reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Solze na Kmetiji: Joel ganil Slovenijo

5. 10. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
joel in nik

Slovo Joela in Nika foto: POP TV

Nekoč barovec, danes savni kmet. Joel Srbu se je v šovu Kmetija pokazal v bolj pristni, čustveni luči. Sinoči smo na malih ekranih videli, kako je od ganjenosti potočil tudi solze.

Medtem ko Joel v Baru ni izstopal po priljubljenosti, v šovu Kmetija kaže nekoliko drugačen obraz in osebnost. Že res, da zna biti pošteno nabrit in jezičen, a kot kaže, se je s svojo zabavno naravo močno prikupil članom družine. Kako zelo so mu naklonjeni, smo se lahko prepričali, ko se je kot drugi dvobojevalec skupaj s Sandijem odpravil v kajžo.

Člani družine so se od Sandija komajda poslovili, dolgolasec je tako stal ob strani in zrl v čustveno poslavljanje, ki so ga tekmovalci izkazali Joelu. Močni objemi, motivacijske besede in solze. A Slednje Sandija ni kaj prida zmotilo: ''Vsi fejkajo, drug teden bo pa on dobil kamenčke, če pride nazaj, tako da ne vem, kaj se igrajo Santabarbaro."

Resničnostni šov gor ali dol, Joel vezi, ki jih je spletel tekom bivanja na posestvu ne jemlje z levo roko. Ob slovesu od navihanega Nika smo bili tako priča izjemno čustvenemu prizoru, tekom katerega so tekle solze. Presenetil je tudi Nik, ki čustev ob odhajanju Joela ni mogel zadržati.

"Neke osebe ti prirastejo k srcu, naj drugi pravijo, da je to šov, zame je prijateljstvo vedno več vredno kot nek denarni znesek. Lepo je bilo to videti in slišati, tako da pridem jutri nazaj in se bomo naprej smejali in dobro imeli," je ob odhodu v kajžo strnil misli Joel.

Joel je na kmetiji zelo priljubljen.

Joel je na kmetiji zelo priljubljen. foto: POP TV

prejšnji članek
Marko Potrč se je iskreno opravičil
Zdravje
Marko Potrč se je iskreno opravičil
naslednji članek
Barovka Maruša kot dolgolasa lepotička
Svet slavnih
Barovka Maruša kot dolgolasa lepotička