Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Klepetava talenta razkrila preveč

8. 10. 2018; 09.15
Avtor: V. M.
nuša

Nuši je ušlo v hlače. foto: POP TV

Nekoliko preveč iskrena talenta sta gledalce nasmejala do solz. Smo sploh prav slišali? Oh ja, čisto prav …

Seveda nas je tudi tokratna oddajašova Slovenija ima talent spravila v solze. A ne le zaradi ganjenosti ob čustvenih zgodbah kandidatov, pač pa tudi zaradi smeha, ki so ga iz našega grla izvabili nekateri kandidati. No in Lado, tudi na slednjega ne smemo pozabiti.

Veliko pozornosti je že v predstavitvenem videu pritegnil sila zgovoren 21-letnik, po imenu Matic Cesar. O slednjem smo izvedeli praktično vse, ustvarjalcem je namreč zaupal, da se poleg navdušenja nad glasbo ukvarja s prodajo bohinjskega sira, kar mu pravzaprav predstavlja tudi vir preživetja. Nadarjeni mladenič, ki je tudi tekom nastopa odlično komuniciral s publiko, je v intervjuju razkril, da je nekoč med prodajo na tržnici pojedel toliko sira, da je dobil diarejo.

Karizmatični Matic je navdušil gledalce. foto: POP TV

No, težave z odvajanjem ob nepravem času pa je imela tudi stara znanka tekmovalnih pevskih šovov Nuša Rojs. Slednja se je predstavila kot prava eksplozija visoke želje po uspehu in s tem nekoliko zmedla žirijo. Seksi kavbojka je publiko zabavala s country petjem, plesom, jodlanjem in energičnim nastopom, ki ga je nadaljevala z uspešnico Titanium. Proti koncu nastopa je odvrgla tudi škornje in energično skakala po odru, kar pa je imelo neprijetne posledice. Ko je opravila nastop, je namreč Sloveniji zaupala, da ji je ušlo v hlače. ''Mislim, da sem se malo polulala!''

Za smeh ob koncu oddaje je poskrbel tudi žirant Lado Bizovičar, ki se je lotil kreativne komunikacije z Brazilsko plesalko Heleno. Slednja namreč ni znala govoriti slovensko, upala pa je, da bo kdo znal z njo spregovoriti po italijansko. Ker nihče od žirantov ne zna italijanskega jezika, se je reševanja situacije lotil Lado in sicer tako, da je prevajal kar z govorico telesa. No, to je bilo zagotovo zanimivo doživetje tudi za Helen, ki je navdušila publiko in se uvrstila v naslednji krog.

Vam je bila všeč Ladova pantomima?

Vam je bila všeč Ladova pantomima? foto: POP TV

prejšnji članek
Natalija Gros: Ženska je najlepša, ko je zaljubljena ali pa noseča
Svet slavnih
Natalija Gros: Ženska je najlepša, ko je zaljubljena ali pa noseča
naslednji članek
Zvezde plešejo: Strogi sodnik bo prvič postal očka
Svet slavnih
Zvezde plešejo: Strogi sodnik bo prvič postal očka