bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nadiya Bychkova: Konec je

9. 10. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
Lee Ryan, Nadiya Bychkova

Lee Ryan, Nadiya Bychkova foto: Profimedia

Pravljica se je za slovensko plesalko žal končala.

Nadiya Bychkova tokrat že v drugi izločitveni oddaji zapušča prestižno britansko plesno oddajo Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo). Čeprav sta z zvezdniškim plesnim partnerjem, glasbenikom in članom zasedbe Blue Leejem Ryanom, v prvih dveh oddajah s svojima plesnima predstavama navdušila, se jima je tokratni nastop popolnoma ponesrečil. Njun ča-ča-ča na temo filma Nazaj v prihodnost ni navdušil sodnikov, saj sta dobila zgolj 19 točk od 40, pred izpadom pa ju ni rešilo niti glasovanje javnosti, saj sta se morala s plesom pred sodniki še enkrat predstaviti. Kar trije so se odločili, da domov pošljejo slovensko-ukrajinsko plesalko in glasbenika, ki sta se med številnimi treningi močno povezala. 

Nadiya Bychkova na uradni predstavitvi letošnje ekipa plesnega šova Strictly come dancing. foto: Profimedia

"Hvala ti za to prelepo tekmovanje. Hvala ti, ker si me opomnil na to, da bi morali biti nori, neumni, čudni, navihani, saj je življenje prekratko, da bi bili karkoli drugega kot srečni. Hvala, ker si bil borec in mi pokazal, da ko ti da življenje sto razlogov, da se zlomiš in jokaš, mu mi pokažemo, da imamo milijon razlogov za nasmeh in smeh. Ti si moj zmagovalec, ostani takšen, kakršen si, saj si neverjetna oseba. Rada te imam," je Nadiya zapisala na družbenem omrežju. 

Kakšni so razlogi za njun izpad in kakšne besede je Lee namenil plesalki pa si lahko preberete v reviji Vklop, ki bo izšla v četrtek, 11. oktobra. 

Spodaj pa si oglejte še posnetek plesa, ki ju je stal sodelovanja v oddaji:

prejšnji članek
Reka ljubezni: Zaradi požara težave na snemanju
Svet slavnih
Reka ljubezni: Zaradi požara težave na snemanju
naslednji članek
Karo je nazaj!
Moda&Lepota
Karo je nazaj!