Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sabina zapustila hotel Skriti kot!

11. 10. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
sabina mlakar3

Sabina foto: POP TV

Sabina ne razume in ne sliši članov družine, s katerimi si deli košček sveta v gozdu. Ker je prepričana, da se ji godi velika krivica, je sprejela odločitev, da se jim upre in zapusti hotel Skriti kot. No kaj preveč daleč ni odšla, a tam pod drevesom že kuje načrte, kako bo povratnike izdala tekmovalcem na posestvu …

Hišica v gozdu ali simpatično imenovan hotel Skriti kot se trese pod jeznim grmenjem Sabine Mlakar. Slednja ima precej drugačen pogled na razmere med povratniki, kar v skupino vnaša veliko nemira. Sodu je izbila dno izbira člana za pot na tržnico, saj so Miha, Lara in Alexander zopet določili, da bo za to nalogo najbolj primeren Denis.

"Meni je to tako bedno. Samo en je človek, drugi smo pa nula, drugi so pa k**c vredni, nič niso vredni, da lahko gredo nekam in nekaj naredijo. Kaj je on, da ves čas hodi nekam, da je on glavni, on vodič med nami?! In un pe****** Miha izgleda, da je trznil na Denisa in samo njega gleda. Če nekdo nekomu leze v rit, jaz je ne bom nikomur lizala, nisem in nikoli ne bom!" se je jezila Sabina.

Sabina se je sprva odmaknila pod drevo. Kmalu bo pričela z gradnjo zatočišča. foto: POP TV

Povratniki so ob tem izgubljali upanje, da bi ji lahko kaj mirno dopovedali in pojasnili. "Njen ego je zataknjen na nivoju štirletnega otroka," je bil obupan Miha. 

Pa se trojica kljub temu še ni povsem vdala. Tekom rohnenja so poskušali ohraniti mirno kri in ji pojasniti, zakaj takšna odločitev ter zakaj je pomembno, da delujejo kot teamski tekmovalci. ''Jaz ne ližem Denisu riti. Jaz sem teamski igralec za nas vseh pet,'' ji je skušala pojasniti Lara, a je Sabina žal ni razumela, saj je hipoma postregla z odgovorom:  ''Jaz nisem noben igralc, jaz sem to kar sem v svoji glavi!''

Potrpežljivi poskusi  članov gozdne ekipe tako žal niso bili slišani, Sabina je namreč še poglobila zamere, za namenček pričela z grožnjami, da bo odšla na posestvo in vse skupaj izdala, nato pa zapustila zavetje povratnikov in se preselila pod bližnje drevo, kjer si bo v nadaljevanju zgradila lastno zatočišče.

prejšnji članek
Zmagovalec Talentov navdušil tudi hrvaško publiko
Resničnostni šovi
Zmagovalec Talentov navdušil tudi hrvaško publiko
naslednji članek
Dnevni horoskop: Uredite odnose s prijatelji!
Horoskop
Dnevni horoskop: Uredite odnose s prijatelji!
#obraziavenija
obraziavenija