4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

horoskop ezoterika Svet24.si

Horoskop za petek, 14. decembra

angel Petisvet.si

Vaš smetnjak naj odnesejo angeli

Andrej Fištravec Svet24.si

Kam po izgubljenih županskih volitvah?

aneta in tia Svet24.si

Aneta se je ob bolnem otroku čisto zlomila

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

maruša33 Njena.si

V Baru odkrili podle igre in kraje

Sabina ponoči razdejala rezidenco v gozdu
| V. M.

Sabina ponoči razdejala rezidenco v gozdu

Sabina si je zgradilla zatočišče., POP TV

Tekom noči je bilo sila pestro. Po gozdu je odmeval ropot lesenih desk, lomljenje vej in žvižganje. So na posestvu slišali besnenje jezne tekmovalke? Jutro je prineslo novo odločitev …

Ko je jutro dvignilo poletno kuliso, so lahko povratniki pred kočo ugledali pravo razdejanje. Do preteklega večera se je v Sabini nabralo toliko besa, da ga je tekom noči sprostila z rohnenjem po gozdu.

In kaj se je dogajalo? Sabina je v jezi tolkla z deskami, da so zvoki napolnili noč, nato pa jih je metala po zraku, da so obležale pred kočo, kot bi se med povratniki odvila prava bitka. Lotila se je tudi grmičastega rastlinja, ki ga je lomila in tlačila, s čimer je sproščala nakopičena čustva, ki jih je gojila do Denisa in ostalih povratnikov. Nočno dogajanje v gozdu je spremljalo tudi Sabinino požvižgavanje med drevesi, kar so povratniki spremljali z začudenjem in zaskrbljenostjo, da jih bodo odkrili.

A kot kaže, jutro ni prineslo olajšanja. Ko je Sabina zamežikala v novo jutro, se je sprva prebudila odločena, da zapusti povratnike, po izlivu čustev v gozdni spovednici pa si je premislila in se odločila, da si v zavetju dreves iz lesa izdela lastno zavetje. Iz desk, ki jih je ponoči metala po gozdu, je zgradila manjšo rezidenco, v katero je nasula seno, leseno streho pa dodatno zaščitila z vejami in zelenjem. "Razmišljala sem dolgo, ali grem ali ostanem in sem se odločila, da ostanem, da jim ne dam veselja, da se veselijo, da so se me rešili.''

Kako dolgo bo vztrajala pri zameri, se sprašujejo tudi povratniki, ki so ji kljub razprtijam prinesli hrano in pijačo. A tudi slednje je Sabina zavrnila, rekoč: Ni šans da jem z njimi, raje umrem od lakote. Naj se nažrejo, oni bi svoj drek pojedli, pa še to jim ne bi bilo dovolj."