jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

duša 1 Svet24.si

Preverite: morda pri živem telesu umirate

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

Sabina ponoči razdejala rezidenco v gozdu
| V. M.

Sabina ponoči razdejala rezidenco v gozdu

Sabina si je zgradilla zatočišče., POP TV

Tekom noči je bilo sila pestro. Po gozdu je odmeval ropot lesenih desk, lomljenje vej in žvižganje. So na posestvu slišali besnenje jezne tekmovalke? Jutro je prineslo novo odločitev …

Ko je jutro dvignilo poletno kuliso, so lahko povratniki pred kočo ugledali pravo razdejanje. Do preteklega večera se je v Sabini nabralo toliko besa, da ga je tekom noči sprostila z rohnenjem po gozdu.

In kaj se je dogajalo? Sabina je v jezi tolkla z deskami, da so zvoki napolnili noč, nato pa jih je metala po zraku, da so obležale pred kočo, kot bi se med povratniki odvila prava bitka. Lotila se je tudi grmičastega rastlinja, ki ga je lomila in tlačila, s čimer je sproščala nakopičena čustva, ki jih je gojila do Denisa in ostalih povratnikov. Nočno dogajanje v gozdu je spremljalo tudi Sabinino požvižgavanje med drevesi, kar so povratniki spremljali z začudenjem in zaskrbljenostjo, da jih bodo odkrili.

A kot kaže, jutro ni prineslo olajšanja. Ko je Sabina zamežikala v novo jutro, se je sprva prebudila odločena, da zapusti povratnike, po izlivu čustev v gozdni spovednici pa si je premislila in se odločila, da si v zavetju dreves iz lesa izdela lastno zavetje. Iz desk, ki jih je ponoči metala po gozdu, je zgradila manjšo rezidenco, v katero je nasula seno, leseno streho pa dodatno zaščitila z vejami in zelenjem. "Razmišljala sem dolgo, ali grem ali ostanem in sem se odločila, da ostanem, da jim ne dam veselja, da se veselijo, da so se me rešili.''

Kako dolgo bo vztrajala pri zameri, se sprašujejo tudi povratniki, ki so ji kljub razprtijam prinesli hrano in pijačo. A tudi slednje je Sabina zavrnila, rekoč: Ni šans da jem z njimi, raje umrem od lakote. Naj se nažrejo, oni bi svoj drek pojedli, pa še to jim ne bi bilo dovolj."