NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

Kmetija: Tekmovalca sta v resnici vrhunska igralca!
| V. M.

Kmetija: Tekmovalca sta v resnici vrhunska igralca!

Pretvarjata se, da sta sprta., POP TV

Tako prepričljivo igrata spor, da se tekmovalcem niti sanja ne, da sta v resnici prijatelja in trdna zaveznika.

Prvi dvobojevalec je postal postavni Franko, ki na posestvu igra sila premeteno igro. Pri tem je tako odličen, da mu zlahka nasedejo ne le tekmovalci, pač pa tudi gledalci pred malimi zasloni. Da ni vse tako, kot si prizadeva prikazati, je v izjavi gledalcem razkril Luka. Pojasnil je namreč, da tekmovalce pošteno vlečeta za nos.

Že dlje časa se namreč pred drugimi pretvarjata, da sta sprta in se napadata, čeprav sta v resnici prijatelja. "Opazila sva, da sva na stranskem tiru in se odločila, da zaigrava, da sva skregana in se pridruživa vsak svojemu taboru in dobiva informacije z vsake strani, da vidiva, kje sva," je bil iskren Luka in dodal, da sta se tako odločila, saj se tudi drugi ves čas nekaj dogovarjajo.

Foto: POP TV - Franko

No, nemara boste tudi sami priznali, da je njuna igra resnično prepričljiva. Brez zadržkov so jima nasedli tudi sotekmovalci. "Zgleda, da so fantje čedalje manj skupaj in čedalje manj skupaj držijo, se pričkajo, en drugega pikajo. Mislim, da bodo razpadli," je dogajanje komentirala Zdenka, da so ženske na varnem, pa je prepričana tudi Aneta.

Kaj pa na vse to poreče Franko? "Za tiste, ki sva hotela, da nasedejo, so nasedli prav na suho." Hmmm, glede na odlično igro, se poraja vprašanje ali ni bil nemara Franko tisti falot, ki je v kopalnico skril pratiko. Kaj pa vi menite?