NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

Joela v šovu namenoma niso prikazali v pravi luči
| Vesna Meško

Joela v šovu namenoma niso prikazali v pravi luči

Na posestvuje spletel pristna prijateljstva., POP TV

Zakaj Joel v Baru ni bil priljubljen, medtem ko je na Kmetiji požel takšno navdušenje, da so sotekmovalci za njegovo zmago celo molili? Je tokrat ubral drugo taktiko? Pa ga kar vprašajmo …

Ko je Joel zapustil posestvo, so se gledalci v male ekrane zazrli s precejšnjo mero razočaranja. V šovu Kmetija smo ga spoznali v precej drugačni luči kot tedaj, ko je sodeloval v Baru. Joel velja namreč za najbolj priljubljenega tekmovalca letošnje Kmetije. ''Hvala za komentar, da sem najbolj priljubljen tekmovalec, mi zelo veliko pomeni (smeh). Lepo, ampak malce še počakajte na vprašanja, zdaj sva še v uvodnem delu. Torej, Joel je na posestvu skrbel za dobro voljo, smeh in kratkočasenje, medtem ko smo v Baru spoznali tudi njegovo vzkipljivo plat. Zapletel se je namreč v vročekrvne spore, ki jih je radovedna kamera še posebej z veseljem ujela. No, pa povprašajmo sedaj našega sogovornika, kaj nam lahko pove o nastopanju pred kamero, realnem karakterju, čustvih, bitki za zmago in načrtih za prihodnost …

Foto: Osebni arhiv - Pravi, da mu prijateljstvo največ pomeni.

Joel, ste tudi v resničnem življenju tako zabavni  in navihani ali je bil takšen nastop zgolj zaradi šova, kot je tekom  intervjujev navrgel Sandi? Češ, da v resničnem življenju zagotovo ne  skačete po kuhinji itd ...

Vsi, ki se z menoj družijo in me poznajo, vedo, da sem točno takšen, kot sem bil v Kmetiji, tudi v resničnem življenju. Saj v Baru sem bil tudi takšen, ampak pač produkcija oz. televizija te prikaže, kakor ona želi. Tudi v Baru so me namreč imeli vsi sotekmovalci radi. Sandi pa lahko očita kar hoče - zasenčil sem ga in verjetno mu to ni ugajalo.

Videli smo tudi, da ste zelo čustvena oseba in da vam prijateljstvo pomeni veliko več kot finance. Ste takšni tudi zasebno?

Prijateljstva se ne da kupiti. Vsaj iskrenega ne. Že res, da dandanes denar veliko pomeni, ampak stvari, kot so pogovor, pomoč, zaupanje, opora … tega denar ne prinaša. Prava prijateljstva mi tako pomenijo veliko več kot denar.

Zdi se, da ste šov zapustili skorajda na vrhuncu priljubljenosti. Morda je bilo to dobro, glede na to, da so se že v naslednjem tednu med  tekmovalci razvili prepiri - menite, da bi se tekom naslednjih tednov tudi sami zapletli vanje ali ste bili ravno vi tisti, ki ste s pozitivno  energijo blažili nesoglasja?

Mogoče res, ampak bi še malo ostal, saj mi je bilo kar fino. Mislim, da sem vedno poskušal dvigniti atmosfero na vrhunec, kakor in kadar se je le dalo. Je pa res, da sem tudi konfliktna oseba in mislim, da je povsem mogoče, da bi v prihodnosti še kje počilo. No, ampak se kar znam zadržati in bi mogoče raje poskusil sotekmovalce miriti, ne pa delati dodate zmešnjave.

Foto: POP TV - Ob prvem slovesu so tekle solze. Tedaj so bile želje tekmovalcev uslišane, Joel se je namreč vrnil v njihov objem.

Ste upali, da vas bo povezanost s tekmovalci pripeljala dlje?

Mislil sem, da me bo povezanost pripeljala dlje (smeh), ampak kot ste videli, sem bil kar na udaru, ker so v meni videli veliko konkurenco. Ampak to je šov in jaz nobenemu nič ne zamerim.

Kakšno je bilo vaše življenje preden ste ponovno stopili pred kamere? Pred tem vas namreč kar nekaj časa nismo zasledili v medijih ...

Malo sem se umaknil od vsega. Življenje je bilo mirno, ampak zdaj je pa zopet zelo pestro. Veliko je intervjujev, snemanj in fotografiranj …

Zdaj torej ni čas za počitek, kaj sledi – že imate načrte za prihodnost?

Poskusil bom čim bolj izkoristiti prepoznavnost. Morda presenetim z novo blagovno znamko. Upam, da mi uspe.

Foto: Osebni arhiv - Joel pojasnjuje, da je bil tudi v Baru med tekmovalci močno priljubljen, a tega gledalcem niso prikazali.