Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Španski imitator onemel zaradi spletnih komentarjev
| V. M.

Španski imitator onemel zaradi spletnih komentarjev

Na talente ga je na skrivaj prijavila njegova draga Maša., POP TV

InoT Toni in Maša sta tako kot vi nedeljsko oddajo spremljala pred malimi ekrani. Da se je na odru odlično odrezal, sta seveda vedela, a na odziv spletne publike še zdaleč nista bila pripravljena …

V četrti avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent je najbolj presenetil karizmatični Španec, ki je s svojimi imitacijami sezul publiko in žirijo ter si prislužil stoječe ovacije.

Njegovo ime je Toni, prihaja pa iz španske Mallorce, kjer živi skupaj s Slovenko Mašo in njunima otrokoma. V svetu glasbe se predstavlja z umetniškim imenom inoT, ki bo nedvomno odzvanjalo tudi v naši podalpski deželi.

Karizmatični pevec se je na odru predstavil kot glasovni imitator, pri čemer je postregel z venčkom svetovnih uspešnic. Ob tem se je poigral z glasovi in publiki pričaral vokalno silhueto cenjenih glasbenikov, od Tine Turner, Grega Skočirja iz Big Foot Mame do imitirana Marjetke in evrovizijskega nastopa Maraaye. Za piko na i je Španca na odru presenetila draga družina. InoT je bil namreč prepričan, da so ostali doma, zato so se mu ob pogled na Mašo in ljuba otroka pošteno zašibila kolena.

Foto: POP TV - Na odru ga je presenetila družina ...

Pevec si je prislužil potrditev vseh štirih žirantov in stoječe ovacije, eno največjih navdušenj pa je lahko ugledal ob predvajanju oddaje, ko je močno završalo med gledalci pred malimi zasloni. Na spletu je namreč prejel tako veličasten odziv, da je ob neštetih pozitivnih komentarjih jokala tudi njegova draga Maša.

''Joooooj, men se bo zmešalo, kolk lepo, kakšni lepi komentarji, jokam tukaj doma na kavču, danes ne bom mogla zaspati! Če jutri zamudim v službo, ste vsi vi krivi (smeh). Inot Toni je pa tudi brez besed, pravi, da si niti v sanjah ni predstavljal, da ga bo moja dežela tako lepo sprejela!'' je po predvajanju nastopa in prebranih komentarjih na spletu strnila vtise Maša.