Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na prvi pogled ali taktika?

23. 10. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
franko in lara

Franko in Lara foto: POP TV

Tekmovalci bi radi naklonjenost med Frankom in Laro izkoristili za taktično pridobivanje podatkov. Bo Franko izdal svetlolaskino zaupanje?

Zaradi povratnikov je na posestvu zelo živahno. Pa ne le zaradi nemirov, ki jih je zasejala skrita naloga. Velik pečat je pustila zlasti Lara, ki se je znašla v prepiru z gospodarico Zdenko, ob enem pa pošteno pospešila srčni utrip postavnega Franka.

''Na prvi pogled mi je najbolj v oči padla Lara. Prišla je na konju, blond in lepe postave. Če bi sodil po tem, bi lahko rekel, da zgleda uredi punca,'' je v izjavi podal svoje vtise Franko in se ob pogledu nanjo ugriznil v pest.

Lara je iz skrite gozdne kmetije prišla na glavno, s seboj pa je pripeljala kar svojega domačega konja Arčija. foto: Pop TV

Frankovo navdušenje nad svetlolasko so opazili tudi preostali člani družine. Luka ga je tako brž z besedami sunil pod rebra in se po moško pošalil: ''Franko, ne vem, kdo ti je zdaj bolj všeč – konj ali ona? A je bila to ljubezen na prvi pogled? Kdo se je bolj stopil – ti, ona ali konj?''

Naklonjenosti in vibracij ni spregledala niti Anna, ki je dogajanje komentirala z besedami, da se morda obeta nov parček. A četudi se je družina ob misli na romanco sprva zabavala, so zelo kmalu ugotovili, da jim lahko naklonjenost med Frankom in Laro pravzaprav koristi. Družina je tako Franka pooblastila, da bo on zadolžen za infiltracijo, da bodo imeli pri gostih lažjo nalogo.

Hmmm, le kako se bo to razpletlo? Bo Franko prisluhnil sebi ali družini?

prejšnji članek
Reka ljubezni: Se bo Sara vrnila?
Svet slavnih
Reka ljubezni: Se bo Sara vrnila?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Previdno z denarjem!
Horoskop
Dnevni horoskop: Previdno z denarjem!
#nasazenazenska
nasazenazenska