900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Grenka resnica: Anna je hudo bolna

26. 10. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
Anna Paynich  o bolezni

Anna Paynich spregovorila o bolezni ... foto: POP TV

Številni njeno vedro in mirno naravo naravnost obožujejo, drugim njen način razmišljanja in vedenja preprosto ni blizu. A razlog za Anino nenavadno vedenje je pravzaprav zelo žalosten …

Anna Paynich  je pred petnajstimi leti zbolela za avtonomno boleznijo na maternici. Prestala je šest operacij in se tekom bitke z boleznijo zatekla k meditaciji in jogi. Minula leta so bila naporna zlasti zaradi hudih bolečin, a kot da ji življenje ni namenilo dovolj grenkobe, je pred tremi leti zbolela še za eno avtoimuno boleznijo, ki je tokrat prizadela njena pljuča.

''Bilo je zares težko. Začelo se je s težkim dihanjem, dušenjem. Nisem mogla hoditi, skrbeti zase. Imela sem srečanje z onostranstvom, šla sem nazaj domov, gor. Imela sem izbiro ali pridem nazaj ali ne. Izbrala sem, da pridem, zaradi hčerke,'' je v solzah o težki življenjski preizkušnji spregovorila Anna.

Vse, kar je morala prestati, jo je seveda zaznamovalo, spremenila je način življenja in dojemanja sveta. To je tudi razlog, da ne glede na dogodke, tudi na posestvu ostaja mirna in spokojna.

"Tukaj, kjer bivam, te ljudje mi toliko dajo. Sama od sebe se toliko naučim. Res sem hvaležna za vse te odnose - so težki, ampak iz tega bom veliko potegnila in se naučila. Pa tudi sebe spremenila."

Anna Paynich s hčerko

Anna Paynich s hčerko foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Raiven pred kamerami presenetila s kačo
Svet slavnih
Raiven pred kamerami presenetila s kačo
naslednji članek
Mali akrobatki za zlati gumb neznanci niso čestitali
Resničnostni šovi
Mali akrobatki za zlati gumb neznanci niso čestitali