Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Emilia Clarke razkrila, da je hudo bolna

29. 10. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
emilia clarke

Emilia Clarke je na podelitvi gorela od visoke vročine. foto: Profimedia

Mediji poročajo, kako je blestela na rdeči preprogi, igralka pa je oboževalcem razkrila, da je komaj stala na nogah, saj je gorela od visoke vročine ...

Igralka Emilia Clarke, ki jo poznamo kot glavni lik planetarno priljubljene serije Igra prestolov, je prejela častitljivo priznanje, nagrado za Britansko umetnico leta. Na rdeči preprogi in odru je naravnost blestela, čeprav je bilo njeno počutje tako slabo, da bi prej kot pod soj žarometov sodila v mehko posteljo.

A slednjega kot kaže ni nihče opazil, tuji mediji namreč poročajo, kako je navdušila s svojo podobo in razigranim vedenjem, ki je nakazovalo na to, da se igralka na prireditvi sila zabava.

Da se še zdaleč ni počutila dobro, je razkrila sama, na Instagramu je namreč objavila fotografijo in pojasnila, da je bila zelo bolna in da je bila tako super videti zaradi neverjetnih sposobnosti frizerke in vizažistke.

''Na tej fotografiji sem bolna kot pes. Ampak zaradi norih in divjih sposobnosti frizerke in vizažistke še sama podvomim v to, kako visoko vročino sem v resnici imela. Resno, takole nikoli nisem videti, kadar sem bolna,'' je zapisala Emilia in dodala, je neopisljivo srečna, ker je prejela nagrado, ob kateri ji je pričelo hitreje biti srce.

prejšnji članek
Planet je poln njegovih nekdanjih soprog
Svet slavnih
Planet je poln njegovih nekdanjih soprog
naslednji članek
Se bo Marija zaljubila?
Svet slavnih
Se bo Marija zaljubila?