favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Vroče na Kmetiji: Spopad Denisa in Anete!

30. 10. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
denis aneta 2

Denis in Aneta foto: POP TV

Če se je morda sprva zdelo, da bosta stara mačka resničnostnih šovov našla skupno besedo, je danes jasno, da bosta Denis in Aneta drug drugemu kazala pesti in zobe.

Oba sta spretna igralca, vešča taktike, manipulacij in vedenja pred kamero. No, pri slednjem se Denis vsekakor bolje odreže, zlasti, ker je tokrat mnogo bolj priljubljen in všečen kot pred leti, ko je v šov zakorakal prvič. Pa Aneta? Kljub temu, da se trdno oklepa zastavljenih ciljev in pred seboj neustrašno slika nove taktike, jo vedno znova na kocko postavlja njena strastna narava, zaradi katere se pogosto znajde v prepirih s sotekmovalci.

Trenutek, ko so izvedeli, kdo je postal glava družine. foto: POP TV

A tokrat bodo prepiri zajadrali v še bolj razburkane vode. V igro je namreč kot glava družine vstopil Denis, ki je Aneti nemudoma namenil položaj dekle, Nika pa postavil za hlapca. "Grdo se je obnašala do mene, rekla je, da sem gnoj. Ves čas se laže in nič ne dela," je svojo odločitev utemeljil Denis.

Pa Aneta? "On je katastrofa kot oseba, zelo je hinavski in velik igralec, gleda samo nase. Do vseh je prijazen, na koncu jim bo pa zapičil nož v hrbet,'' je prepričana temnolaska, v kateri vre jeza vse od trenutka, ko so izvedeli, da je postal glava družine: "Pobila se bova. Ali gre on ali jaz."

Huh, napeto obdobje se obeta, zlasti, če v igri za novce vse do konca ostaneta oba. Kot kaže, bomo priča velikemu spopadu dveh starih mačkov in to še preden se sploh pojavi priložnost za bitko v areni …

Denis o Niku in Aneti nima dobrega mnenja. foto: POP TV

prejšnji članek
Luka Dončić tudi uradno milijonar
Svet slavnih
Luka Dončić tudi uradno milijonar
naslednji članek
Dnevni horoskop: Spustite čustva na plan
Horoskop
Dnevni horoskop: Spustite čustva na plan
#obraziavenija
obraziavenija