Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Aneta in Anna skrivni zaveznici!

31. 10. 2018; 07.45
Avtor: V.M.
aneta333

Aneta foto: POP TV

Preobrat, s katerim je produkcija šova Kmetija postregla včeraj, je gladko pometel vse strategije, ki so jih skrbno načrtovali tekmovalci. Dragi gledalci, čas je za nekoliko drugačno igro!

Kaj se je odvilo na posestvu? Družina je za prvo dvobojevalko izbrala Aneto, voditeljica Natalja pa je zatem prisotne šokirala s preobratom igre: ''Aneta se proti nasprotnici ne bo borila sama, ampak se bosta v tokratni areni borila dva moško-ženska para.'' V Nadaljevaju je Natalija pojasnila,da se lahko katerikoli od moških tekmovalec, z izjemo Denisa, ki je glava družine, prostovoljno javi, da se bo boril skupaj z Aneto. Ker se ni nihče javil, si je temnolaska izbrala Franka.

Kdo se bo za obstoj na Kmetiji boril proti njima, bo znano jutri. Člani družine bodo sami izbirali prvega dvobojevalca ali prvo dvobojevalko drugega para, on/a pa si bo partnerja izbral/a sam/a.

Evforija in popoln kaos na posestvu

Produkcija je s spremembami igre poskrbela, da so se zatresla tla na posestvu. Igralci so zmedeni, v strahu za svoj obstoj so pričeli kovati nove načrte, kombinacije in rešitve. Zavladal je popoln kaos.

A kot je ujelo radovedno oko kamere, sta se nadvse mirno in v prijetnem vzdušju za zaprtimi vrati pomenkovali Anna in Aneta. Med obešanjem zeliščnih šopkov med jima ni bilo prav nobene napetosti, kot je bilo moč videti, se je Aneta v Annini družbi prav dobro počutila. Tekmovalki sta sklenili zavezništvo, ob čemer je Anna svetovala, da naj se na zunaj ne vidi, da sta si naklonjeni, v kolikor bi se po hudih sporih sedaj objemali, bi bilo namreč preveč sumljivo.

So bili divji odzivi in hude strasti v preteklih dneh zgolj predstava za tekmovalce? Morda pa je le drastičen zasuk igre tako močno premešal karte, da bo za obstanek potrebno zakopati vse bojne sekire ter na plan potegniti nove sulice in tarče.

Pred dnevi vroča kri, danes zaveznici.

Pred dnevi vroča kri, danes zaveznici. foto: POP TV

prejšnji članek
Savina Atai spregovorila o nosečnosti
Svet slavnih
Savina Atai spregovorila o nosečnosti
naslednji članek
Dnevni horoskop: Skrivnosti silijo na plan!
Horoskop
Dnevni horoskop: Skrivnosti silijo na plan!