mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Na obrazu nasmeh, v srcu skriva žalost

6. 11. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
denis spomini

Denis je spregovoril o najtežjih trenutkih ... foto: POP TV

Čeprav se vam morda zdi, da si Denis Toplak življenje najraje popestri z zabavami in lepim dekleti, pa sam vidi največjo vrednost v družini. Da je temu tako, gre pripisati predvsem grenki preizkušnji, ki mu jo je namenilo življenje.

"Na koncu je družina tista, ki ti pomeni vse. Ni vse v žuranju in tekanju naokrog – na koncu nimaš nič. Nimaš družine, nimaš nikogar, da bi se zatekel k njemu. To pomeni največ, da imaš svoje otroke, se z njimi igraš, jih vzgajaš, učiš … mene je mama vsega naučila," se je pred kamero izpovedal Denis, nato pa zajadral v najbolj grenke spomine, ki so ga pošteno zaznamovali.

''Najtežji del moje preteklosti je bil, ko so me vprašali, kje ti bo mama umrla. Al doma ali v domu. In ko ti povedo, da so ji ostali samo še dva ali trije meseci, ko na koncu skrbiš zanjo in gledaš, kako se iz tedna v teden poslavlja … ko se ne more več niti pogovarjati in na koncu ostane kot roža. To je bilo najhujše obdobje in potem je pač prišel tudi trenutek, ko je ni bilo več … In sem si še vedo mislil, da bi bilo lepo, če bi še bila, čeprav je trpela,'' se je žalostnega obdobja spomnil Denis, ob čemer ni mogel zadržati solza.

Premagale so ga solze ...

Premagale so ga solze ... foto: POP TV

prejšnji članek
Ladova izbranka zopet v javnosti
Moda&Lepota
Ladova izbranka zopet v javnosti
naslednji članek
Helena, Zvezdana, Urška in Salome o menopavzi
Svet slavnih
Helena, Zvezdana, Urška in Salome o menopavzi