Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Dnevni horoskop: Zdravje se bo izboljšalo
| Horoskop

Dnevni horoskop: Zdravje se bo izboljšalo

Kaj napovedujejo zvezde?, arhiv Svet24

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN- Počutje bo postalo popoldne stabilno in počasi se boste vračali na stare tirnice. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Doživeli boste presenečenje.

BIK-Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti. Ljubezen bo romantična.

DVOJČKA-Ne poslušajte samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi čustva. Zatišje zadnjih dni bo zamenjala želja po globokih čustvih, pripadnosti sorodni duši in tihi sreči.

RAK- V ljubezni vam bo zanimivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših načrtih. Bodite bolj razumevajoči z drago osebo, ki bi vas rada presenetila. Zdravje se vsekakor izboljšuje.

LEV- Pri poslovnih zadevah boste neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj prebrisani. Le en pogovor nikakor ni dovolj, da bi bili mirni. Izkazalo se bo, da nič ni prav enostavno.

DEVICA-Vsi okoli vas in tudi vi boste pričakovali določen razplet. Dan bo precej napet in v znamenju čakanja. Čeprav nihče ne bo želel priznati, boste vsi precej nezainteresirani in slabe volje.

TEHTNICA-Samski se boste danes počutili ujeti v vseh obveznostih, zato boste mnenja, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite nekaj glede tega.

ŠKORPIJON- Malce popazite kaj počnete, a kaj preveč se ne obremenjujte z drugimi, saj jim boste težko ustregli. Zavedajte se, da živite svoje življenje in uporabljate možnosti, ki jih imate.

STRELEC-Za številne med vami bo ta dan izredno težek. Pri poslih ne morete pričakovati pomoči. Tokrat morate vse sami, med vsem je tudi precej nehvaležna naloga. Morda je težavno to, da nočete popustiti.

KOZOROG-Na delovnem mestu boste opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko vneto pričakujete prost in zabaven konec tedna, ki je skoraj pred vami.

VODNAR-Poskusite se dogovoriti glede delovnih obveznosti, morda je bolje, da potovanje preložite ali pa se posvetujete z nekom, ki je bolj strokovno podkovan. Poiščite nove informacije.

RIBI- V službi se vam bo marsikaj podilo po glavi. Zastavili ste zahteven projekt, toda niste prepričani, da vam resnično lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko prenesli.