Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Aneta razkrila, zakaj je v resnici ranila Zdenko

15. 11. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
Aneta Andollini (1)

Aneta Andollini leta 2006, ko je osvojila naziv Miss športa. foto: Mediaspeed

Odločila se je, da spregovori o razlogu za reakcijo, ki je močno razburila tako družino, kot gledalce pred malimi zasloni.

Anetine reakcije ni razumel noben član družine, zato se je odpravila v hiško izpovedi, kjer je pojasnila svojo plat zgodbe. Po njenih besedah slednja ne izvira iz prepira za jedilo mizo, pač pa leta nazaj, v otroštvo, ki je iz nje naredilo borko, ki gleda le nase.

Tukaj si preberite krute besede, ki jih je Aneta namenila Zdenki. "Največja božja kazen je, da si na stara leta sama. Karma je prasi*a ..."

"Nikoli ne bi odreagirala tako, če ne bi imela take življenjske zgodbe. Ranjena sem bila in sem ranila nazaj. Če bom zaradi tega najslabši človek na svetu, pa naj bom, jaz vem, kdo sem,'' je dejala, v klepetu s Sabino pa razkrila, kaj je doživljala v otroštvu.

Aneta foto: POP TV

''Mami so me odvzeli v drugem razredu, ker me je tepla in so v šoli opazili modrice. Precej me je tepla, koža poči in šprica kri, tega ne moreš skriti. Samo jaz vem, kolikokrat sem bila tepena in lačna. Zato sem, kakršna sem. Borka, ki gleda le nase. Jaz sem borka od nekdaj, nočem se nobenemu smiliti. Tudi jaz bi lahko zajokala in izpadla žrtev, ampak nočem," je dejala.

Predvajana izpoved pri gledalcih ni vzbudila sočutja. Na spletu so tako ponovno vzklili glasni očitki in žaljivke. Mnogi so namreč prepričani, da so ljudje s težkimi zgodbami mnogo bolj empatični, zato težko razumejo, da nekdo navkljub lastnim ranam povzroča bolečino drugim.

Izrečenih besed ni moč vzeti nazaj, zato je prav, da jih izbiramo preudarno. Njihova moč ni tako neznatna, kot se zdi, pa najsi teče beseda v neprimerni komunikaciji na malih zaslonih, na ulici, za štirimi stenami domov ali med spletnimi zidovi družabnih omrežij. Ko enkrat poberemo kamen in ga vržemo nazaj, nismo nič drugačni od tistega, ki ga je vrgel prvi.

prejšnji članek
Martina Ipša: Med kobacanjem na posteljo ji je počil disk
Svet slavnih
Martina Ipša: Med kobacanjem na posteljo ji je počil disk
naslednji članek
Dnevni horoskop: Vztrajajte, nikar ne obupajte!
Horoskop
Dnevni horoskop: Vztrajajte, nikar ne obupajte!