osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

jennifer lopez Svet24.si

Pri 49 je pokazala svoje nikoli bolj izklesano ...

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral Tjašo?
| V. M.

Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral Tjašo?

Franko, POP TV

Medtem ko so vsi pričakovali, da bo Franko za drugo dvobojevalko izbral Aneto, je v ključnem trenutku sledil velik preobrat.

Po uvodnem nagovoru, tekom katerega se je zdelo, da bomo zaslišali Anetino ime, je Franko šokiral z izborom, ki ga ni nihče pričakoval. Odločil se je namreč, da s seboj v boj popelje Tjašo. Njegova izbira je osupnila vse prisotne, Tjašo pa tako močno prizadela, da je ob čustvenem presenečenju zapustila zbrano družbo. Frankovo odločitev je namreč dojela zelo osebno in se spraševala, kaj je storila, da si je to zaslužila.

A Franko se ni odločal na podlagi osebnih zamer, na igro namreč gleda iz taktičnega vidika. Ker je že v preteklih kmetijah o finalistih odločala porota, ki so jo sestavljali izpadli tekmovalci, se je odločil, da Aneto prepusti njihovim rokam. Prepričan je namreč, da jo bodo izločili, saj se je vsem zamerila.

"Zato se mi zdi škoda, da jo izločim jaz, pa potem porota izloči koga drugega. In tudi več bi tvegal, ker je večja konkurenca in še morila bi mi celo noč v kajži. Res je, saj je ne morem pogledati niti v oči," je pojasnil postavni Primorec.