jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

duša 1 Svet24.si

Preverite: morda pri živem telesu umirate

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral Tjašo?
| V. M.

Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral Tjašo?

Franko, POP TV

Medtem ko so vsi pričakovali, da bo Franko za drugo dvobojevalko izbral Aneto, je v ključnem trenutku sledil velik preobrat.

Po uvodnem nagovoru, tekom katerega se je zdelo, da bomo zaslišali Anetino ime, je Franko šokiral z izborom, ki ga ni nihče pričakoval. Odločil se je namreč, da s seboj v boj popelje Tjašo. Njegova izbira je osupnila vse prisotne, Tjašo pa tako močno prizadela, da je ob čustvenem presenečenju zapustila zbrano družbo. Frankovo odločitev je namreč dojela zelo osebno in se spraševala, kaj je storila, da si je to zaslužila.

A Franko se ni odločal na podlagi osebnih zamer, na igro namreč gleda iz taktičnega vidika. Ker je že v preteklih kmetijah o finalistih odločala porota, ki so jo sestavljali izpadli tekmovalci, se je odločil, da Aneto prepusti njihovim rokam. Prepričan je namreč, da jo bodo izločili, saj se je vsem zamerila.

"Zato se mi zdi škoda, da jo izločim jaz, pa potem porota izloči koga drugega. In tudi več bi tvegal, ker je večja konkurenca in še morila bi mi celo noč v kajži. Res je, saj je ne morem pogledati niti v oči," je pojasnil postavni Primorec.