mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral Tjašo?
| V. M.

Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral Tjašo?

Franko, POP TV

Medtem ko so vsi pričakovali, da bo Franko za drugo dvobojevalko izbral Aneto, je v ključnem trenutku sledil velik preobrat.

Po uvodnem nagovoru, tekom katerega se je zdelo, da bomo zaslišali Anetino ime, je Franko šokiral z izborom, ki ga ni nihče pričakoval. Odločil se je namreč, da s seboj v boj popelje Tjašo. Njegova izbira je osupnila vse prisotne, Tjašo pa tako močno prizadela, da je ob čustvenem presenečenju zapustila zbrano družbo. Frankovo odločitev je namreč dojela zelo osebno in se spraševala, kaj je storila, da si je to zaslužila.

A Franko se ni odločal na podlagi osebnih zamer, na igro namreč gleda iz taktičnega vidika. Ker je že v preteklih kmetijah o finalistih odločala porota, ki so jo sestavljali izpadli tekmovalci, se je odločil, da Aneto prepusti njihovim rokam. Prepričan je namreč, da jo bodo izločili, saj se je vsem zamerila.

"Zato se mi zdi škoda, da jo izločim jaz, pa potem porota izloči koga drugega. In tudi več bi tvegal, ker je večja konkurenca in še morila bi mi celo noč v kajži. Res je, saj je ne morem pogledati niti v oči," je pojasnil postavni Primorec.