favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral Tjašo?

15. 11. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
franko kmetija

Franko foto: POP TV

Medtem ko so vsi pričakovali, da bo Franko za drugo dvobojevalko izbral Aneto, je v ključnem trenutku sledil velik preobrat.

Po uvodnem nagovoru, tekom katerega se je zdelo, da bomo zaslišali Anetino ime, je Franko šokiral z izborom, ki ga ni nihče pričakoval. Odločil se je namreč, da s seboj v boj popelje Tjašo. Njegova izbira je osupnila vse prisotne, Tjašo pa tako močno prizadela, da je ob čustvenem presenečenju zapustila zbrano družbo. Frankovo odločitev je namreč dojela zelo osebno in se spraševala, kaj je storila, da si je to zaslužila.

A Franko se ni odločal na podlagi osebnih zamer, na igro namreč gleda iz taktičnega vidika. Ker je že v preteklih kmetijah o finalistih odločala porota, ki so jo sestavljali izpadli tekmovalci, se je odločil, da Aneto prepusti njihovim rokam. Prepričan je namreč, da jo bodo izločili, saj se je vsem zamerila.

"Zato se mi zdi škoda, da jo izločim jaz, pa potem porota izloči koga drugega. In tudi več bi tvegal, ker je večja konkurenca in še morila bi mi celo noč v kajži. Res je, saj je ne morem pogledati niti v oči," je pojasnil postavni Primorec.

prejšnji članek
Težko otroštvo nadarjene najstnice
Svet slavnih
Težko otroštvo nadarjene najstnice
naslednji članek
Čast: Slovenec se je rokoval z Williamom in Kate
Svet slavnih
Čast: Slovenec se je rokoval z Williamom in Kate