Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj se je moški bojijo?

16. 11. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
Aleksandra Balmazović

Aleksandra Balmazović foto: POP TV

Nadarjeni igralki Aleksandri Balmazović v vlogi pohotne sosede precej nagajajo hormoni. Tako zelo, da pred njo trepetajo vsi moški iz najbolj slavne večstanovanske stavbe v mestu.

Aleksandra Balmazović je filmska, televizijska in gledališka igralka, ki ima za seboj pestro paleto kariernih dosežkov, za katere je prejela tudi častitljiva priznanja. Za vlogo Suzane v filmu Sivi kamion rdeče barve je denimo prejela številne nagrade, vsekakor pa gre izpostaviti dosežek iz leta 2005, ko je kot prva Slovenka na Berlinalu prejela nagrado Zvezde v vzponu (Shooting stars).

Andrej: 'Jaz ljubim Suzano, tako da mi dajte mir!' foto: Planet TV

Aleksandro je širša javnost spoznala tekom vloge v priljubljeni seriji Ena žlahtna štorija, nekoliko pobliže in osebno pa skozi šov Zvezde plešejo, kjer je dokazala, da se odlično znajde tudi na plesnem parketu.

Igralko lahko ponovno spremljamo na malih zaslonih, sodeluje namreč tudi v humoristični seriji dragi sosedje, kjer je stopila v čevlje izjemno pohotne soproge premožnega g. Zakrajška. Lik Bernarde Zakrajšek ni moč spregledati, njena vizualna podoba je namreč močno vpadljiva, od izbora oblek, pa vse do prekomerno naličenega obraza. Zlasti njeni osvajalski pohodi in zapeljevanje povzročajo med moškimi strah in trepet, a slednje Bernarde ne odvrača od vedno novih podvigov, s katerimi pošteno nasmeji gledalce pred malimi zasloni.

Bernarda in Filip Zakrajšek

Bernarda in Filip Zakrajšek foto: Planet TV

prejšnji članek
Gole fotografije na naslovnici nove zgoščenke?
Svet slavnih
Gole fotografije na naslovnici nove zgoščenke?
naslednji članek
Edinstvena račja specialiteta
Kulinarika
Edinstvena račja specialiteta