jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

duša 1 Svet24.si

Preverite: morda pri živem telesu umirate

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

Vabilo kmetice na seks v troje razkrila produkcija?
| V. M.

Vabilo kmetice na seks v troje razkrila produkcija?

Sredi noči je Alexa obiskal Nik., POP TV

Se je vroče povabilo resnično zgodilo, ker pa pripetljaj ni bil posnet, sta fanta po navodilih produkcije pripoved ponesla na male ekrane? Kdo ve, a če gre verjeti Franku in Alexandru, je na Kmetiji precej bolj pestro, kot smo mislili doslej.

Na malih ekranih se je sinoči odvil igrani klepet med Alexandrom in Frankom, tekom katerega sta gledalcem vrgla sočno kost za glodanje. S kamero pred nosom sta si namreč zaupala podrobnosti vročega pripetljaja, ki se je v nočnih urah odvil na posestvu in ki spominja na uvodne utrinke erotičnih zgodb.

Foto: POP TV - Statična kamera je zabeležila Nikov nočni obisk.

O čem torej teče beseda? Alex je Franku zaupal, da je Nik sredi noči pritekel do njega in ga prosil za dva kondoma, češ, da ju rabi zase in za Franka. No, slednji se je ob tem nasmehnil in dejal, da ve, za kaj se gre, saj je bil tedaj prisoten. V nadaljevanju je pojasnil, da je bil v sobi z Aneto in Nikom, ko pa ju je hotel pustiti sama, ga je temnolaska povabila, naj se jima pridruži. ''In potem reče Aneta, ma sej ti ne rabiš hoditi ven, ostani. Zgodilo se bo v vsakem primeru ali boš ti notri ali ne, naju ne moti, lahko se pa tudi pridružiš.''

Zdi se, da ga je nespodobno povabilo spravilo v veliko zadrego in da jo je postavni Primorec kar hitro popihal iz spalnice. Vseeno pa priznava, da se Niku na kmetiji ne godi slabo …

"Če gledamo s tega vidika, je Nik frajer – najmlajši je in doživlja spolne užitke in še to z edino punco, ki ne velja za slabo. Glede tega mu moram dat roko."

Medtem na Kmetiji: Glava družine se petelini, hlapec mu nastavlja ogledalo …