Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditelju med šovom počile hlače

21. 11. 2018; 07.45
Avtor: V. M.
stare

Sašu so počile hlače. foto: POP TV

Sašo je poskušal publiko očarati s špago, namesto tega pa so mu počile hlače. Je neprijetno nezgodo kdo opazil? Ne? No, potem vam bo pa več o njej povedal kar sam …

Vse oči so bile uprte v simpatičnega voditelja Saša Stareta, ko se je samozavestno namenil, da bo po prvem nastopu živahnih tekmovalk plesne skupine Dolls, tudi sam izvedel gimnastični element in javnosti pokazal, da še zdaleč ni od muh.

A medtem ko je z nogami počasi drsel v razmak, se je zgodilo tisto, kar si resnično ne želi nihče, zlasti pa ne na odru šova Slovenija ima talent, ki se je za namenček odvijal v živo, pred radovednimi očmi televizijskih gledalcev. Sašu so počile hlače, sam pa se je ob pogledu na luknjo zgolj simpatično nasmehnil.

Nezgode pred malimi zasloni nismo opazili, nas je pa nanjo opozoril kar Sašo, ki mu kot kaže strgana tkanina ni pokvarila večera. "Odlično sem se počutil na odru. Bil sem manj živčen kot v prvi oddaji, sem si pa strgal hlače, ko sem hotel naresti špago,'' je smeje se pojasnil v svojem stilu in tonu, ob katerem človek pač ne more ostati resen.

"Smo rekli, da čuvaj hlače! Še dobro, da nisi delal premeta, ker bi zdaj imel ... strgano glavo,'' mu jo je v smehu zabelil sovoditelj Domen Valič.

Po nastopu plesne skupine Dolls je tudi Sašo poskusil narediti gimnastični element.

Po nastopu plesne skupine Dolls je tudi Sašo poskusil narediti gimnastični element. foto: POP TV

prejšnji članek
Indira razkrila, koliko kilogramov ima
Svet slavnih
Indira razkrila, koliko kilogramov ima
naslednji članek
Mala kamera ujela grozljivo obračunavanje kmetov
Resničnostni šovi
Mala kamera ujela grozljivo obračunavanje kmetov