osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

jennifer lopez Svet24.si

Pri 49 je pokazala svoje nikoli bolj izklesano ...

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Mala kamera ujela grozljivo obračunavanje kmetov
| V. M.

Mala kamera ujela grozljivo obračunavanje kmetov

Aneta šokirala z izjavo ..., POP TV

Čeprav je sprva kazalo, da bo letošnja sezona Kmetije poskrbela za prijetno razvedrilo pred malimi zasloni, se je žal izkazalo, da so na snemalnem traku ujeti tako nizkotni prepiri, da se mnogi sprašujejo ali nemara ne bi bilo bolje, da bi določenim tekmovalcem pokazali vrata …

Popolna izolacija, izostreni odnosi med tekmovalci, napeto ozračje in svet, kjer ni nič tako, kot se zdi, saj se še za tako milo jagnje izkaže, da nosi volčjo preobleko. Kdo je črn, kdo je bel, kdo laže in kdo govori resnico? Tekmovalci so tekom igre zajadrali v razburkane vode in se spustili v tako nizkotno obračunavanje, da je brez besed ostala celo voditeljica Natalija Bratkovič. "Žal mi je, da sem priča takšnemu nivoju komunikacije. Prosim, držite nek nivo. Res je to tekma, a vi ste ljudje," jih je opomnila.

Tekmovalce snemajo tudi ko snemalcev ni na posestvu

A tekmovalci so ujeti v kamero tudi tedaj, ko snemalna ekipa ni prisotna in ko jim še intenzivneje popustijo zavore. Snemalna naprava pod stropom kuhinje je tako zabeležila izjemno nizkotno besedno obračunavanje, ob katerem smo mnogi ostali odprtih ust.

Foto: POP TV - Denisu so popustile zavore ...

V prepiru sta se denimo ponovno znašla Denis in Aneta, ki je ponovno poskrbela za zgražanje gledalcev. Potem ko jo je oklical za "smrdljivko", saj naj bi tako lagala, da kar smrdi, mu je ona postregla s kruto izjavo: "Smrdi ti mama, tista, ki niti kosti nima več." Aneta je tekom prepira celo zapustila posestvo, a le za kratek čas, toliko, da je pomirila vihar, ki je divjal v njenih prsih in glavi.

Mala statična kamera je ujela tudi nesoglasje med Nikom in Anno, ob prikazanem dogajanju pa smo lahko mladega tekmovalca videli še v nekoliko drugačni luči. Tokrat se v kamero ni nasmihal, je pa dominantno korakal po kuhinji in od Anne zahteval, da sledi njegovim ukazom. Čeprav bi se slednja morala v okviru tedenske naloge lotiti izdelave eteričnih olj, jo je mladi glava družine poslal na njivo. Ker pa je zavrnila njegova pričakovanja, ji je preprosto skril del naprave za destilacijo. "Poberi se ven, že devet tednov se šlepaš. Ne morem te več gledat. Pobruhal te bom," je nad svetlolasko stresal jezo Nik.

Kako pa vi gledate na besedno obračunavanje tekmovalcem?