Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dogajanje na Kmetiji je doseglo vrelišče

22. 11. 2018; 07.45
Avtor: V. M.
zdenka aneta

Kaj je želela doseči Zdenka? foto: POP TV

Tekmovalcem popuščajo živci, mnogi strasti ne obvladujejo več.

Če smo se še dan pred tem držali za ušesa, je včeraj mnoge zabolela glava. Nič kaj prijetno ni namreč spremljati spore med tekmovalci, ki se zaradi napetih razmer javnosti predstavljajo v zelo neprijetni luči.

Tokrat sta dan zopet zaznamovali Aneta in Zdenka, ki je vročekrvno temnolasko tako močno izzivala, da so se mnogi zbali, da se bo pripetilo še kaj hujšega, kot zgolj obmetavanje z besedami. No, v zrak je res poletela skodelica mleka, kar pa Zdenke ni odvrnilo, da bi se umaknila. Še več, stopila ji je pred nos in jo izzvala, naj jo udari. Aneti je ob tem zavrela kri, a so fantje posegli med dvojico in uspešno preprečili nadaljevanje spora.

Anni je stopil v bran Alex. foto: POP TV

V lase so si skočili tudi ostali tekmovalci, od jutra do večera se je pravzaprav odvilo toliko nesoglasij, da jim je bilo težko slediti. Sprla sta se denimo Nik in Anna, ki ji je po viteško stopil v bran Alex, pa Aneta in Denis, ki so mu ob tekmovalki povsem popustile zavore.

Ob vseh peripetijah kakopak trpi tudi tedenska naloga. Energijo v delo namreč vlagajo zgolj Franko, Sabina, Denis in Zdenka, medtem ko so ostali nad zadanim ciljem dvignili roke. Zlasti glava družine, ki glasno poudarja, da ne bo delal, če drugi ne bodo.

Dan je zaznamovala tudi Annina odločitev, ki je kot prva dvobojevalka pošteno šokirala z odločitvijo, da v dvoboj popelje prijateljico Zdenko. Kljub napovedi, da bo izbrala Aneto, se slednje ni zgodilo, saj produkcija ni ugodila njeni želji, da bi spali v različnih kajžah.

prejšnji članek
Barovka Noemi oboževalcem pokazala dojki
Svet slavnih
Barovka Noemi oboževalcem pokazala dojki
naslednji članek
Lili Žagar: Kot otrok sem sovražila skoraj vse na sebi
Svet slavnih
Lili Žagar: Kot otrok sem sovražila skoraj vse na sebi