mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Franku prekipelo, izdal Anetino največjo skrivnost

23. 11. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
franko jezen

Franko foto: POP TV

Tekmovalci tako prepričljivo in čustveno prikazujejo svojo plat zgodbe, da smo zmedeni tudi gledalci pred malimi zasloni. Kaj je laž in kaj resnica? Kdo izmed njih bi si zaslužil naslov dramskega igralca? Jasno je le eno – nekateri prav debelo lažejo.

Kazalo je, da bo postavni Primorec ohranil mirno kri vse do konca napete igre ter da bo poskušal mirno jadrati med izbruhi, ki smo jim priča v zadnjem času. A ob jutranjih obtožbah, da se je prepustil strastem z Anno, so v njem nekoliko popustile zavore, za javnost je namreč razkril intimne skrivnosti, ki naj bi jih pred kamero skušala skriti Aneta.

Anna je potožila, da doživlja ustrahovanje in psihično nasilje. foto: POP TV

In kaj je Franka tako razburilo?

Pravzaprav začetek niti sega v nočno dogajanje, ko se je Anna odpravila na stranišče, a do slednjega ni prispela, saj je v temi doživela ustrahovaje in zasledovanje Anete in Nika. V strahu se je tako zatekla po pomoč k Franku, ki je spal v mlinu. Zjutraj je na robu solz s travmatičnim dogodkom seznanila vse člane družine, Aneta in Nik, pa sta ob povedanem prasnila v smeh in zbrani družbi pojasnila svojo plat zgodbe, ki se je od Annine močno razlikovala. Kot je potrdila tudi zunanja kamera, sta Aneta in Nik prva zapustila sobo, odpravila sta se namreč iskati izginula eterična olja. Šele nekaj trenutkov za tem, je skozi vrata svoje sobe stopila Anna in se odpravila v drugo smer. Tekmovalca sta nekoliko kasneje zaslišala ropot v mlinu in pristopila bliže, ob tem pa v notranjosti slišala pokanje in glasove. Zbrani družbi sta dejala, da sta slišala zvoke vročih užitkov, s čimer pa sta močno razburila Anno in Franka.

Aneta je sicer kasneje v izjavi priznala, da si je to izmislila. ''Res sva slišala ropot in glasove, a ne veva, kaj se je dogajalo. Ampak glede na to, da Anna nenehno laže, sem si tudi jaz dovolila eno majhno laž."

Aneta si je izmislila, da sta slišala vzdihljaje užitkov. foto: POP TV

Moledovanje za mesene užitke

A Franku je ob namigovanju, da se je prepustil strastem z Anno, nekoliko zavrela kri.

"Ne morem verjet, da že zjutraj tako lažeš! A je to zaradi tega, ker te nisem po****l v gozdu, ko si me prosila?" je z izjavo šokiral Primorec, nato pa so se iz njegovih ust vsule trditve, ki jih je glasno potrdila tudi ostala družba.

Denis, Anna in Zdenka so namreč pričeli prikimavati in ploskati, slednja je celo vzklikala: ''bravo, bravo, bravo!'' Kot kaže, družina skriva veliko skrivnosti, ki pa bodo ob vse bolj napetih odnosih počasi curljale na plan. Izzvani Franko je namreč pred kamero pojasnil, da mu je pred časom Aneta predlagala, da se umakneta v gozd, tja kjer ni kamer in se tam predata strastem. Nadaljeval je, da je enako predlagala tudi Joelu in Luki.

Na Anetine provokacije se je Frako odzval z izjavami na temo temnolaskinih intimnih potreb. foto: POP TV

''Nažgi me, daj, če si upaš,'' je njene besede ponovil Franko, ki pa so se mu drug čez drugega pridružili še Anna, Denis in Zdenka. Anna: ''Luka je povedal vsem, da si hotela na wc-ju, da te nažge.'' Zdenka: ''Prosila je, da jo po****jo, pa je nobeden ni hotel, razen Nik!''

In kako se je na vse šokantne obtožbe odzvala Aneta? Zdi se, da se temnolaske besede tekmovalcev niso preveč dotaknile: "Kdorkoli ima oči, pa ne da se hvalim, a kdorkoli me pogleda, lahko vidi, da mi ni treba nikogar prositi za to. Nimajo več idej, kar počnejo, nima smisla, skušali so me sprovocirati, ampak sem se jim začela smejati nazaj. To je največja bolečina za človeka - da ga kljub provociranju ignoriraš. In potem oni meni pravijo, da rabim psihiatrično ustanovo!"

Miha razkriva: So tekmovalci marionete produkcije?

POP TV s tem podatkom utišal gledalce

prejšnji članek
Zvezdnik Reke ljubezni alergičen na vsiljivost
Svet slavnih
Zvezdnik Reke ljubezni alergičen na vsiljivost
naslednji članek
Dnevni horoskop: Danes boste dobili odgovor
Horoskop
Dnevni horoskop: Danes boste dobili odgovor