Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Je Anna Zdenko res pretentala?

26. 11. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
anna in zdenka

Anna je v dvoboj popeljala prijateljico. foto: POP TV

Zakaj smo bili priča Anninemu potoku solz, ko je morala Zdenka zapustiti posestvo? Da se ne bi smelo razplesti tako, je ponavljala dolgolaska. Kaj sta se torej prijateljici v resnici dogovorili v kajži?

Potem ko je Zdenka v areni izgubila bitko za 50 tisoč evrov, so Anno oblile solze. Medtem ko prva nad izidom ni bila prav nič razočarana, je prijateljica in soborka z žalostjo pospremila zaključno dogajanje v areni. Nekateri tekmovalci in gledalci so bili prepričani, da je Anna čustva žalosti zaigrala, zaradi česar so jo označili za pretkano igralko. Kako pa na njun odnos in razplet v areni gleda Zdenka? Slednja je o tem spregovorila v intervjuju v živo, ki ga je televizijska hiša predvajala na družabnem omrežju facebook.

''Z Anno se nisva ravno dogovorili, sva pa obe rekli, da se ne bi borili preveč … Obe sva si namreč želeli domov, ker nisva več zdržali na tej Kmetiji, zaradi prepirov in vsega kar je bilo. To je bilo vse, kar je bilo,'' je pojasnila Zdenka in na voditeljev namig, da smo vendarle videli boj, odvrnila, da sta se borili, ker sta kljub vsemu želeli pokazati, da sta obe pri močeh.

Kako pa se sicer razumeta, zlasti sedaj, ko sta že nekaj časa doma in spomine na kmetijo obujata prek malih zaslonov? ''Z Anno sva v super odnosih, se slišiva, o njej nimam povedati nič slabega. Če je imela ona svoje namene, tega ne jemljem za slabo. To je za mene dobro, ker jaz mislim, da če nas Anna ne bi dvigovala z energijo, bi bilo mogoče še slabše. Ko sva bili v kuhinji, sva si povedali, če nama ni kaj ugajalo – jaz njej in ona meni. Tako da Anna hvala ti, če tebe ne bi bilo, bi bila jaz že prej doma,'' je povedala Zdenka in nadaljevala, da jo je ves čas bodrila, tolažila in ji dajala občutek, da je v njenih očeh prevzela vlogo mame.

Zdenka je predstavila svoj pogled na dogodke, ki so se odvili v resničnostnem šovu.

Zdenka je predstavila svoj pogled na dogodke, ki so se odvili v resničnostnem šovu. foto: POP TV

prejšnji članek
Kataya je takole obnorela starejša gospoda
Svet slavnih
Kataya je takole obnorela starejša gospoda
naslednji članek
- 15 % na vstopnice za gala poslovilni spektakel
Svet slavnih
- 15 % na vstopnice za gala poslovilni spektakel
#nasazenazenska
nasazenazenska