mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Po nesreči razkril: Se je Rusu družina odpovedala?

29. 11. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
Alexander Bakharev

Alexander Bakharev foto: POP TV

Alexander je na posestvo stopil s strategijo, da sotekmovalcem nikoli ne pokaže svoje ranljivosti. Slednje se je spremenilo tik pred koncem, ko se je Alex tudi na lastno presenečenje odzval s čustveno izpovedjo o svoji skrivnostni družini.

Alexander Bakharev je 30-letni tekmovalec Kmetije, ki svojo zasebnost skrbno skriva. Gledalci pravzaprav o njem vedo zelo malo, doslej je bilo denimo znano le to, da prihaja iz Sibirije in da že več kot 10 let živi v Ljubljani, kjer si je spletel trden krog prijateljstev. Tudi v predstavitvi za šov je bil sila skop z besedami, je pa nič kaj sramežljivo pojasnil, da je 'poskočen' fant in navrgel, da se je na udeležbo v šovu pripravljal s 'skakanjem med rjuhe'.

V tednih bivanja med Povratniki in kasneje na posestvu, je 'Rus', kot ga kličejo sotekmovalci, ohranil svojo skrivnostnost. Slednje mu je uspelo skoraj do konca šova, nato pa je sotekmovalce in gledalce presenetil z izjavo, ki ga je predstavila v povsem drugačni luči. Načrte, da življenjsko zgodbo ohrani zase, mu je  namreč prekrižalo Natalijino vprašanje, ob katerem je podlegel čustvenemu izbruhu.

In kaj se je zgodilo? Lepa voditeljica je Alexandra povprašala, kaj mu pomeni družina, 30-letniku pa je ob omembi slednje tako vzkipelo v duši, da so na plan privrele besede, ki jih je nemudoma obžaloval.

"Imam očeta v Sibiriji, v 13 letih niti enkrat ni prišel v Slovenijo, mama in babica sta v Sloveniji, pa me ne podpirata. Družina je, da človek da zate roko v ogenj, tu imam prijatelje, ki jih imam rad – to je zame družina," je izdahnil Alex, kasneje pa v izjavi priznal, da si slednjega ne bi smel dovoliti. "Nisem bil pripravljen na vprašanje, izbruhnil sem. Ne bi smel, tu ne smeš kazati čustev, ker si takoj ranljiv. V času kreganja sotekmovalci pikajo ravno v te šibke točke."

Deja Mušič se je vrnila v Slovenijo

prejšnji članek
Deja Mušič se je vrnila v Slovenijo
Svet slavnih
Deja Mušič se je vrnila v Slovenijo
naslednji članek
Dnevni horoskop: Nekdo vas bo presenetil!
Horoskop
Dnevni horoskop: Nekdo vas bo presenetil!