anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

vihar Petisvet.si

Angeli so energije 30. tedna poimenovali karmični...

toča, vrt, zasavje Svet24.si

FOTO: Razbesnele so se nevihte z obilnimi ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

matjaz kumelj 1 Njena.si

Kaj paše Matjažu Kumelju?

Marijana Brecelj Njena.si

Igralka Reke ljubezni se na dopustu prelevi v ...

Sabina iz šova na zavod za zaposlovanje
| V. M.

Sabina iz šova na zavod za zaposlovanje

Sabina Mlakar, POP TV

Bitko za 50 tisoč evrov je zapustila Sabina Mlakar. 'Razturala sem. Ponosna sem nase,' je dejala, preden je finalistom pomahala v slovo.

A ko so kamere ugasnile, so Sabino v realnem življenju čakali novi izzivi. Službe, ki jo je imela pred vstopom v šov, namreč nima več. ''Odločila sem za za šov, ni mi žal, zdaj pa sem prijavljena na Zavodu za zaposlovanje, a potrebujem prej malce miru, da se psihično spočijem.''

Ko danes strne misli in spomine na letošnje posestvo, sklene, da ji ni žal, da se je ponovno odločila za korak pred kamere. "Ponosna sem, da sem šla še enkrat na Kmetijo. Če bi šla še tretjič v Kmetijo, bi zagotovo prišla v Guinnessovo knjigo rekordov," je smeje se dejala v intervjuju, ki so ga gostili na družabnem omrežju šova Kmetija.

Foto: POP TV - Sabina Mlakar

Kakšno mnenje pa ima o tekmovalcih sedaj, ko si je ogledala oddaje? Medtem ko so ji gledalci in tekmovalci očitali dvoličnost, saj je v izjavah povedala marsikatero pikro na njihov račun, je kot kaže nekoliko spremenila svoj pogled …

"Vsi so super, Franko mi je super, do vseh je bil prijazen. Miha je bil sprva nesramen, a se mi je opravičil, tako da je vse v redu. Želim mu vse dobro in naj bo tak še naprej. Aneti privoščim zmago, ki ima dva otroka in bi ji želela zmago, da razveseli svoje otroke," je dejala in tekom klepeta omenila tudi Anno, za katero pravi, da je super ženska in Denisa, za katerega je poudarila, da sta se v kajži lepo razumela.