golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

Asteroid Apofis Svet24.si

Letel bo bližje nam kot Luni, Nasa svari pred ...

galaxy-3608029_1280 Petisvet.si

Kaj ste bili pred smrtjo: poiščite svojo letnico...

madeira, avtobusna nesreča2 Svet24.si

FOTO: Avtobus s turisti zdrsnil s ceste in pristal...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Jan Plestenjak (3) Njena.si

Nina Pušlar je tako zavrnila Plestenjaka

Tadej Pisek (34) Njena.si

Tadejevo slovo: 'Ni lahko, pogrešal ga bom'

Sabina iz šova na zavod za zaposlovanje
| V. M.

Sabina iz šova na zavod za zaposlovanje

Sabina Mlakar, POP TV

Bitko za 50 tisoč evrov je zapustila Sabina Mlakar. 'Razturala sem. Ponosna sem nase,' je dejala, preden je finalistom pomahala v slovo.

A ko so kamere ugasnile, so Sabino v realnem življenju čakali novi izzivi. Službe, ki jo je imela pred vstopom v šov, namreč nima več. ''Odločila sem za za šov, ni mi žal, zdaj pa sem prijavljena na Zavodu za zaposlovanje, a potrebujem prej malce miru, da se psihično spočijem.''

Ko danes strne misli in spomine na letošnje posestvo, sklene, da ji ni žal, da se je ponovno odločila za korak pred kamere. "Ponosna sem, da sem šla še enkrat na Kmetijo. Če bi šla še tretjič v Kmetijo, bi zagotovo prišla v Guinnessovo knjigo rekordov," je smeje se dejala v intervjuju, ki so ga gostili na družabnem omrežju šova Kmetija.

Foto: POP TV - Sabina Mlakar

Kakšno mnenje pa ima o tekmovalcih sedaj, ko si je ogledala oddaje? Medtem ko so ji gledalci in tekmovalci očitali dvoličnost, saj je v izjavah povedala marsikatero pikro na njihov račun, je kot kaže nekoliko spremenila svoj pogled …

"Vsi so super, Franko mi je super, do vseh je bil prijazen. Miha je bil sprva nesramen, a se mi je opravičil, tako da je vse v redu. Želim mu vse dobro in naj bo tak še naprej. Aneti privoščim zmago, ki ima dva otroka in bi ji želela zmago, da razveseli svoje otroke," je dejala in tekom klepeta omenila tudi Anno, za katero pravi, da je super ženska in Denisa, za katerega je poudarila, da sta se v kajži lepo razumela.