Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Presenečenje: Znana Slovenka stopila pred oltar

3. 12. 2018; 12.00
Avtor: T.P./Svet24
Anja Jenko in Mario Pejčič 1

Anja Jenko in Mario Pejčič 1 foto: osebni arhiv

Nekdanja zajčica, ki se zadnje čase posveča svojemu instablogu in materinstvu, je tokrat prišla na svoj račun.

Uresničile so se ji otroške sanje o poroki. Tokrat sicer samo za potrebe snemanja oglasa, a je vseeno s partnerjem Mariem Pejčičem odigrala pravi poročni obred.

Anja Jenko in Mario Pejčič 2 foto: Osebni arhiv


Čeprav je šlo za igro, Anja priznava, da so se ji pri tem orosile oči. »Ko so naju povabili na fotografiranje navidezne poroke, se nisva preveč obremenjevala s tem. Bova pač pozirala kot ženin in nevesta. A ko sva prišla, so naju postavili – Maria na vrh stopnic pod rožice, mene pa v poročni obleki in s šopkom v roki pod stopnice, navodilo je bilo, da hodim proti njemu, on pa mi poda roko in se nato obrneva drug proti drugemu. Ko sva se srečala s pogledom, pa naju je zadelo. Jaz sem bila živčna, razbijalo mi je srce, kar je zelo nenavadno, saj sicer pred fotoobjektivom nisem sramežljiva. Celotna zgodba je bila prečudovita, v ozadju je bila glasba Bryana Adamsa in jaz sem bila čisto raznežena in na robu joka,« je opisala poročno fotografiranje.

Anja Jenko foto: Osebni arhiv

Čeprav Jenkova še nima prstana, bi se poroke zelo razveselila. Do oltarja se želi sprehoditi v prečudoviti beli obleki, saj je zagovornica tradicije. Pravi sicer, da zakon ni rešitev, ampak samo dopolnitev nečesa čudovitega. »Verjamem v ljubezen, partnerstvo, celo v sorodne duše. Verjamem v srečo, predanost, trud. Če te stvari manjkajo, bodo manjkale tudi v zakonu. Morda vidim razliko le v dojemanju partnerstva. Ko si v zakonu, si morda bolj predan. Ob težavah ni prva misel, kako boš odšel, kako boš srečnejši s kom drugim, ker ta možnost ni več tako zelo dostopna. To je po mojem mnenju dobro, saj dandanes pari prehitro obupajo. Moj primer je bolj specifičen, ker imava s partnerjem otroka. To je najino razmerje popeljalo na višji nivo in morda se zato nekako počutim podobno, kot če bi bila poročena,« je dodala Anja. 

prejšnji članek
Horoskop: smeha in dobre volje ne bo manjkalo
Horoskop
Horoskop: smeha in dobre volje ne bo manjkalo
naslednji članek
Z novim vozičkom osvojila dve zlati medalji!
Svet slavnih
Z novim vozičkom osvojila dve zlati medalji!
#nasazenazenska
nasazenazenska